Τα πρώτα νέα και θετικά βήματα στην ακαδημία του Ορέστη !

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 17 Ιουνίου, 2016 12:17

Τα πρώτα νέα  και θετικά βήματα στην ακαδημία του Ορέστη !

Η πρώτη θετική εξέλιξη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του τεχνικού διευθυντή στην ακαδημίας του Ορέστη  από τον  Χρήστο Χρηστούδη   είναι γεγονός !

Από την μία έγινε δεκτή η αίτηση της ομάδας από τον σύλλογο προπονητών και τα τμήματα με παιδιά ηλικίας από 7-10 ετών θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Ευ Αγωνίζεσθαι (σημειώνουμε ότι στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν ανακοινώνονται σκορ ) το οποίο διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη καταφέρνοντας να βγάζουν μια χρονιά γεμάτη αγωνιστική δράση ! Επίσης  τα τμήματα  των μεγαλύτερων ηλικιών δηλαδή για τις ηλικίες 10-15 θα συνεχίζουν και φέτος να  αγωνίζονται  στο περιφερειακό πρωτάθλημα όπου θα έχουν την ευκαιρία να έχουν   παραστάσεις  σε αρκετά υψηλό   επίπεδο αποκτώντας έτσι και την ανάλογη πείρα που θα τους προετοιμάζει για την παρουσία τους στις ανδρικές ομάδες!

Με μοναδικούς στόχους  την αρτιότερη λειτουργία της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ. Ορέστη Ορεστιάδας και 2) το καλό των παιδιών, σας παραθέτω την ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, η οποία αποδέχεται την αίτηση μας για συμμετοχή των νεαρών ποδοσφαιριστών της πόλης μας, ηλικίας 7 έως 10 ετών, στο υπέροχο πρωτάθλημα που διοργανώνεται στην πόλη της Αλεξανδρούπολης με τη συμμετοχή 8 και πλέον ακαδημιών.Έτσι επίσημα πλέον θα συμμετέχει η ακαδημία του Ορέστη και στο περιφερειακό πρωτάθλημα( για ηλικίες 10 έως 15 ετών) αλλά και στο ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ (για ηλικίες 7-10 ετών).Ευχαριστούμε για την αποδοχή.Δίνουμε έτσι πλέον τη δυνατότητα για πρώτη φορά στα χρονικά, σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, ασχέτως ηλικίας να δίνουν το παρόν σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα.


Χρηστούδης Χρήστος

 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ :
Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΙ Β’ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ 2016-2017 ( ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ).

ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ:
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΒΡΟΥ

AutoGas Διαμαντής
lampernakis

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 17 Ιουνίου, 2016 12:17

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV