Το Δελτίο τυπου του ΝΗΡΕΑ για την συμμετοχή του Τηλέμαχου στο IDM Berlin 2016

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 13 Ιουνίου, 2016 13:16

Το Δελτίο τυπου του ΝΗΡΕΑ για την συμμετοχή του Τηλέμαχου στο  IDM Berlin 2016

Γεμάτοι με νέες αγωνιστικές εμπειρίες ,με 2 μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ επέστρεψε χθες η τριμελής αποστολή του Α.Σ ΑΜΕΑ ΚΟΤΙΝΟΣ και του ΝΗΡΕΑ απο το Διεθνές meeting Κολύμβησης «IDM Berlin 2016» που διεξήχθη στο Βερολίνο της Γερμανίας από τις 09 έως τις 12 Ιουνίου 2016 .

Συγκεκριμένα ο Τηλέμαχος κατέκτησε την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. Πρόσθιο, αφού συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους στην ηλικιακή του κατηγορία με τελικό χρόνο 1:41:16. Την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε στα 50μ. Πρόσθιο με τελικό χρόνο 46.71 και στα προκριματικά των 200 μ. Ελεύθερο, πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία S9, με χρόνο 3:07:57, ενώ στο τελικό του ίδιου αγωνίσματος, τερμάτισε 5ος.

Ο Τηλέμαχος συμμετείχε σε μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις της παγκόσμιας παραολυμπιακής επιτροπής Κολύμβησης και “μπήκε” με το δεξί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην ηλικία των 12 ! Κέρδισε παράλληλα εμπειρίες που θα του φανούν χρήσιμες στο μέλλον και ως αθλητής αλλά και ως άνθρωπος. Επόμενη διοργάνωση για τον Τηλέμαχο είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Α.μ.ε.α στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α στις 23-25 Ιουνίου .


Το Δ.Σ του ΝΗΡΕΑ συγχαίρει τον μικρό αθλητή για τις επιτυχίες του και του εύχεται καλή συνέχεια και καλή δύναμη με ανάλογες διακρίσεις στο μέλλον . Επίσης θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στον πατέρα του Κωνσταντίνο καθώς και την μητέρα του Αναστασία που στέκονται πάντα με αξιοπρέπεια και  διακριτικότητα δίπλα του και είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων.

Είναι τιμή και περηφάνια για τον σύλλογο η συμμετοχή και η διάκριση σε μια τέτοια διοργάνωση ! Ευχαριστούμε τους φίλους του ΝΗΡΕΑ, του Κολυμβητηρίου και τους απλούς πολίτες που αγκάλιασαν και στήριξαν την επιτυχία αυτή! Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε σήμερα Δευτέρα στις 18:00 μ.μ στην βράβευση του αθλητή μας που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κολυμβητηρίου με αφορμή τις πρόσφατες επιτυχίες του.
Δ.Σ ΝΗΡΕΑ
Ορεστιάδα 13/06/2016

AutoGas Διαμαντής
lampernakis

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 13 Ιουνίου, 2016 13:16

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV