Οι μέχρι τώρα επιτυχίες του Τηλέμαχου στο Βερολίνο!

Συντάκτης Νewsroom 10 Ιουνίου, 2016 17:50

Οι μέχρι τώρα επιτυχίες του Τηλέμαχου στο Βερολίνο!

Από χθες Πέμπτη 9 έως και την Κυριακή 12 Ιουνίου , διεξάγεται από την παγκόσμια παραολυμπιακη επιτροπή στο ευρωπαϊκό αθλητικό κέντρο του Βερολίνου, ο διεθνής αγώνας κολύμβησης IDM Berlin 2016! Με 42 χώρες να δίνουν το παρών μόλις 3 μήνες πριν από τους παραολυμπιακους αγώνες του Ρίο, οι επιδόσεις και ο ανταγωνισμός βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο!

Ο Πανταζιδης Τηλέμαχος του Α.Σ Α.μ.ε.α Κοτινος και του ΝΗΡΕΑ Ορεστιάδας 12 Ετών, βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή στο Βερολίνο με τον πατέρα του Κώστα και τον Προπονητή του Μιρμιγκίδη Ιωάννη!

Την Δευτέρα αξιολογήθηκε από την Παγκόσμια παραολυμπιακή επιτροπή Κολύμβησης, όπου και εισέπραξε θετικά σχόλια! Κάνοντας για τις επόμενες 2 μέρες προπονήσεις χθες Πέμπτη 9 Ιουνίου άνοιξε την αυλαία των αγώνων στα 200μ. ελεύθερο όπου και πέρασε στον youth B-final του αγωνίσματος το απόγευμα! Εκεί κατέλαβε την 10η θέση σε open κατάταξη κατηγοριών – ηλικιών και ήταν ο πιο μικρός ηλικιακά αθλητής του τελικού ! Η μεγαλύτερη επιτυχία του Τηλέμαχου, ήρθε στα 100 μ. πρόσθιο όπου και αγωνιζόταν με την κατηγορία Sb(9)! Ο μικρός κολύμβητης, τερμάτισε 1ος στη σειρά του, σε open σειρά κατηγοριών και ηλικιών και κατέλαβε το χρυσό μετάλλιο στην διπλή ηλικιακή κατηγορία 2003-2004, πραγματοποιώντας νέο ατομικό ρεκόρ με 1.41:16. Σήμερα το πρωί αγωνίστηκε στα 100μ. ελεύθερο όπου και κατέλαβε την 5η θέση σε open αγωνιστική κατηγορία και στο δικό του ηλικιακό group (2003-2004). Επόμενο αγώνισμα του Τηλέμαχου είναι τα 50μ. Πρόσθιο αύριο το πρωί στις 11:05 (ώρα Ελλάδος) όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά σε livestreaming την προσπάθεια του, μέσα από τη σελίδα του Ράδιο Έβρος!


Η αξία και η εμπειρία αυτών των αγώνων είναι ανεκτίμητη! Ο Τηλέμαχος και η αποστολή από το Βερολίνο, σας ευχαριστεί πολύ για την αγάπη και τη στήριξη που δείχνετε!!!

Η επιστροφή τους θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου το πρωί!


AutoGas Διαμαντής
lampernakis

Συντάκτης Νewsroom 10 Ιουνίου, 2016 17:50

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV