Συμμετοχή του ΝΗΡΕΑ στην ημερίδα μικρών κολυμβητών απο το Ναυτικό όμιλο Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 17 Μαΐου, 2016 09:51

Συμμετοχή του ΝΗΡΕΑ στην ημερίδα μικρών κολυμβητών απο το Ναυτικό όμιλο Αλεξανδρούπολης

Την Κυριακή 15 Μαίου 2016, πραγματοποιήθηκε ημερίδα μικρών κολυμβητών απο το Ναυτικό όμιλο Αλεξανδρούπολης!
Η ημερίδα έλαβε χώρα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, όπου συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 6-12 ετών από τις 3 ομάδες της πόλης και τη συμμετοχή του ΝΗΡΕΑ Ορεστιάδας !

Οι ημερίδες αυτές έχουν εκπαιδευτικό σκοπό και εισάγουν ομαλά, τους μικρούς αθλητές στον αγωνιστικό αθλητισμό.
Ο σύλλογος συμμετείχε με 46 μικρούς κολυμβητές /τριες που αποτελούν τις ακαδημίες του ΝΗΡΕΑ και θα στελεχώσουν την ομάδα της Προαγωνιστικής και Αγωνιστικής κατηγορίας στο μέλλον !

Τα παιδιά αγωνίστηκαν δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό , πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις αναλογικά με την ηλικία τους , διασκέδασαν με το ομαδικό κλίμα που επικρατούσε στην κερκίδα του ΝΗΡΕΑ και γέμισαν με πολύτιμες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα αθλητική τους πορεία , αλλά και στη ζωή !!


Στο τέλος της διοργάνωσης , το κάθε δελφινάκι του ΝΗΡΕΑ παρέλαβε από τους προπονητές και τη διοίκηση της ομάδας, το Αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο των αγώνων για την συμμετοχή τους !!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Ευχαριστούμε τους γονείς που ήταν κοντά στους αθλητές χωρίς να εμποδίζουν το έργο των προπονητών, κατανοώντας τις απαιτήσεις της διοργάνωσης! Επόμενη ημερίδα μικρών κολυμβητών, θα πραγματοποιηθεί απο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 5 Ιουνίου !

Προπονητές Αποστολής : Χριστοδούλου Νόνα, Νικολαίδης Δημήτρης, Μαχαιρίδης Αριστείδης και Μιρμιγκίδης Ιωάννης
Έφοροι Ακαδημιών :Μαραζίδης Πολυχρόνης, Οικονόμου Αλέξανδρος
Αρχηγός Αποστολής : Παλεράς Ανδρέας


Συντάκτης Νewsroom 17 Μαΐου, 2016 09:51

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV