ΕΠΣ Έβρου Κύπελλο: Στον Έβρο Σουφλίου η κούπα!

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 25 Φεβρουαρίου, 2016 11:48

ΕΠΣ Έβρου Κύπελλο: Στον Έβρο Σουφλίου η κούπα!

Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που τον ήθελαν φαβορί (παρά τα προβλήματα) ο Έβρος Σουφλίου και κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου κόντρα στην Ένωση Άνθειας/Αρίστηνου!

Το παιχνίδι το οποίο διεξήχθη χθες στο ” Φώτης Κοσμάς” ήταν πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για την κατάκτηση του τροπαίου και τον Έβρο να το κατακτά για 6η φορά στην ιστορία του !Μπορεί η ομάδα του Δημήτρη Χατνάκη  να προηγήθηκε νωρίς 12΄ με το απίστευτο τέρμα του   Δραγανίδη (σουτ από το κέντρο του γηπέδου) και να διπλασίασε τα τέρματα του λίγο πριν την συμπλήρωση  μιας ώρας παιχνιδιού  56΄με το σουτ του Εμρέ αλλά η Ένωση Άνθειας /Αρίστηνου απέδειξε για άλλη μιά φορά ότι είναι ομάδα που δεν το βάζει  και μέσα σε ένα επτάλεπτο ισοφάρισε το σκορ σε 2-2  με  την καρφωτή κεφαλιά του Καλέτσιου στο 63′ και την προβολή του Τσαπάνη στο 70΄.Την λύση για το Σουφλί έδωσε ο συνήθης ύποπτος  Ζυγκερίδης ο οποίος   με κεφαλιά  μετά από κόρνερ  του Δραγανίδη  83΄ έγραψε το τελικό 3-2 και χάρισε την νίκη και συνάμα την κατάκτηση του τροπαίου  στην ομάδα του  !Κανένα πρόβλημα για τον διαιτητή του αγώνα Βασιλόπουλο και τους  βοηθούς του Καραΐσκο και Τερζόπουλο (τέταρτος ήταν ο Σουβαράς).

Λεπτό προς Λεπτό :


10′  Καλό σουτ του Δραγανίδη, η μπαλα έγλυψε το κάθετο αριστερό δοκαρι του Μπαμπλή.

12′ ΓΚΟΛ!!!1-0 Εκπληκτικό σουτ του Δραγανίδη λίγο μετά το κέντρο του γηπέδου  που αιφνιδιάζει τον  Μπαμπλή που ήταν εκτός της εστίας του. 

28′  Καλή ευκαιρία για την Ένωση, που εκμεταλλεύεται λάθος έξοδο του Μπινόπουλου αλλά το μακρινό σουτ περνά μόλις άουτ.

37′  Ο Καβατζικιώτης από καλή θέση δεν πιάνει δυνατό το σουτ  μπλοκάρει ο Μπινόπουλος.

50′ Καλό μακρινό σουτ του Εμρέ  μπλοκάρει εύκολα ο Μπαμπλής.

56′ ΓΚΟΛ!!! 2-0 Εκπληκτική προσπάθεια του Εμρέ που πλάσαρε όμορφα τον Μπαμπλή στην κλειστή γωνία.

63′ ΓΚΟΛ!!! 2-1  Ο Καλέτσιος μειώνει για την ομάδα του με καρφωτή κεφαλιά !

69′ ΓΚΟΛ!!! 2-2 H Ένωση ισοφαρίζει με  προβολή του Τσαπάνη .

83′ ΓΚΟΛ!!! Ο Δραγανίδης κάνει το κόρνερ ο  Ζιγκερίδης  πιάνει την κεφαλιά και ξαναδίνει προβάδισμα στην ομάδα του

90+3 Μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε για την Ένωση  από τον Καπανίκα που στο τετ α τετ στέλνει την μπάλα πάνω από την εστία του Έβρου!

 

Συνθέσεις:

Έβρος Σουφλίου (Δημήτρης Χατνάκης) : Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Πετκίδης, Λειβαδιώτης, Λίτσιος, Δραγανίδης, Εμρέ (90+2 Δροσάκης), Χιζανασβίλι (86′ Χατζάκος), Μέρτικας (90+1 Μαργαρίτης), Ευφραιμίδης, Ζυγκερίδης.

Ένωση Άνθειας/Αρίστηνου(Μιχάλης Φλώρος): Μπαμπλής, Δουμπουλάκης, Καρασερίδης, Απότας, Αρσενίου, Τσαπάνης, Δορουγιδένης (59′ Τερζής Β.), Καλέτσιος, Μαλτέζος (81′ Καπανίκας), Σιβούδης (87′ Κουτσούκης), Καβατζικιώτης.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μηλίκας

Το φωτορεπορτάζ είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του radioevros.gr με το thrakispots.gr

 

AutoGas Διαμαντής
lampernakis

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 25 Φεβρουαρίου, 2016 11:48

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV