Οι καλύτερες κούνιες μωρού και βρεφικά έπιπλα online

Συντάκτης Νewsroom 17 Ιουνίου, 2015 20:13

Οι καλύτερες κούνιες μωρού και βρεφικά έπιπλα online

Το βρεφικό δωμάτιο είναι το μέρος που θα βρίσκεται το μωρό σας, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Πρέπει λοιπόν να είναι κατάλληλα διαμορφωμένο, ώστε τα χρώματα να ενδείκνυνται και το design του να προάγει την λειτουργικότητα και την πρακτικότητα.

Πρωταρχικό ρόλο σε αυτήν την διαμόρφωση παίζουν τα βρεφικά έπιπλα, τα οποία γεμίζουν τον χώρο και του προσάπτουν τον χαρακτήρα του.


Το ηλεκτρονικό κατάστημα oneira.gr σας προτείνει βρεφικά έπιπλα, που θα ταιριάξουν σίγουρα στον χώρο σας.



Τι θα λέγατε για μία vintage κούνια μωρού; Ξύλινη, ειδικά σχεδιασμένη και κατάλληλα προσαρμοσμένη για τα μωρά. Διαθέτει άνοιγμα στα πλαϊνό μέρος και αφήνει τον κατάλληλο χώρο για να μπει το στρώμα μωρού με ασφάλεια.

Ο ιδιαίτερός του σχεδιασμός δεν στέκεται εμπόδιο για να προσφέρει πολλαπλή λειτουργικότητα στο μωρό σας. Έτσι έχετε και αισθητική και ασφάλεια, τις σύγχρονες προοπτικές για το βρεφικό δωμάτιο. Δείτε μια μεγάλη ποικιλία σε κούνιες μωρού.

Συρταριέρα, μπανιέρα και αλλαξιέρα μαζί με ειδικό σύστημα στο πάνω μέρος που προστατεύει από τις πτώσεις. Διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους για το σφουγγάρι και το σαπούνι, ενώ στο κάτω μέρος τα συρτάρια του μπορούν να δώσουν την βέλτιστη λειτουργικότητα. Χρησιμοποιήστε την για μωρά έως 12 μηνών και αποκτήστε την σε νέα μειωμένη τιμή!

Ένας ελαφρύς σχεδιασμός από αλουμίνιο, αναδεικνύει ένα από τα πιο λειτουργικά παρκοκρέβατα της αγοράς. Μεταφέρεται εύκολα, ώστε να μπορείτε να το έχετε σε όλους τους χώρους που εσείς θέλετε για να έχετε μαζί σας το παιδί σας.
Περισσότερα προϊόντα και αξεσουάρ, που σας καλύπτουν στον τομέα του φαγητού, στην βόλτα και στο παιχνίδι! Μόνο στα Oneira.gr!

 

 

 



Συντάκτης Νewsroom 17 Ιουνίου, 2015 20:13

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV