Έπιασε τα όρια ο ΝΗΡΕΑΣ στην ημερίδα ορίων στο Κολυμβητήριο της Καβάλας και πάει KAZAN

Συντάκτης Νewsroom 11 Μαΐου, 2015 13:25

Έπιασε τα όρια ο ΝΗΡΕΑΣ στην ημερίδα ορίων στο Κολυμβητήριο της Καβάλας και πάει KAZAN

Το Σάββατο 9/5/15 η αγωνιστική ομάδα συμμετείχε στην έκτακτη ημερίδα ορίων που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Καβάλας .Στην αποστολή συμμετείχαν και δύο ενήλικες η Γρούτσου Αθανασία και ο Ανδρεάδης Ιωάννης, οι οποίοι στόχο είχαν την επίτευξη ορίων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης Βετεράνων που θα πραγματοποιηθεί στο Καζάν της Ρωσίας 10-16 Αυγούστου 2015. Η Αθανασία Γρούτσου κατάφερε 5 όρια πρόκρισης στην κατηγορία 40-44 ετών στα εξής αγωνίσματα 50-100 ελεύθερο και 50-100-200 πρόσθιο και ο Ανδρεάδης Ιωάννης 4 όρια πρόκρισης στην κατηγορία 55-59 ετών στα 50-200 ελεύθερο και 50-100 πρόσθιο.
Έτσι οι δύο αθλητές του Νηρέα μαζί με τον Μαχαιρίδη Αριστείδη που είχε πιάσει 3 όρια σε προηγούμενους αγώνες στην κατηγορία 25-29 ετών θα έχουν την τιμή να εκπροσωπήσουν την χώρα μας και φυσικά τον Νηρέα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης Βετεράνων!!!
Από το Δ.Σ του Νηρέα και τους προπονητές θερμά συγχαρητήρια για την μεγάλη τιμή και επιτυχία των ενήλικων αθλητών και για το γεγονός πως δίνουν το παράδειγμα στους νεότερους πως ο Αθλητισμός υψηλού επιπέδου δεν έχει όρια ηλικίας παρά μόνο θέληση και επιμονή!!

Αθλητές: Γρούτσου Αθανασία, Καμπάδαης Γιώργος, Μόραλης Φώτης, Βατζιανίδης Ιωάννης, Καλπακίδης Χρήστος, Μαυρίδης Δημήτρης, Ρετσίδης Χρήστος, Ανδρεάδης Ιωάννης
Προπονητής: Μαχαιρίδης Αριστείδης
Αρχηγός αποστολής: Πασχάλης Καμπάδαης


Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Δημήτρης Μηλίκας
(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση κάθε είδους,χωρίς έγγραφη άδεια )

Sportsway Ορεστιάδα
streetBanner

Συντάκτης Νewsroom 11 Μαΐου, 2015 13:25

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV