ΕΚΑΣΑΜΑΘ:Πανσεραϊκός – Φιλία Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 10 Μαρτίου, 2015 11:31

ΕΚΑΣΑΜΑΘ:Πανσεραϊκός – Φιλία Ορεστιάδας

Γράφει ο Γιώργος Ουζουνίδης προπονητής της Φιλίας Ορέστιάδας:

Για την δεύτερη αγωνιστική των playoff η ομάδα μας ηττήθηκε στις Σέρρες από τον τοπικό Πανσεραικό σε ένα φαινομενικά δύσκολο παιχνίδι και λόγω της απόστασης αλλά και του αντιπάλου που διεκδικεί την άνοδο στην ΄Γ εθνική με πολλές αξιώσεις.


Η αποστολή αποτελούνταν μόνο από 8 παίκτες εκ των οπίων οι 2 προέρχονται από το παιδικό τμήμα, έχοντας αφήσει πίσω τρείς τραυματίες και δύο δικαιολογημένα απόντες.

Παρ όλες τις απουσίες καταφέραμε επί 32 λεπτά να διεκδικούμε στα ίσια το παιχνίδι και μάλιστα βρεθήκαμε δυο φορές μπροστά στο σκορ με 6 πόντους διαφορά.

Η άμυνα ζώνης που χρησιμοποιήσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού εγκλώβισε των αντίπαλο περιορίζοντας τον επιθετικά και έδωσε αρκετές ανάσες στους παίκτες μου. Η πίεση των αντιπάλων στην περιφέρεια άφησε αρκετούς κενούς διαδρόμους προς το αντίπαλο καλάθι, με τους παίκτες μου να τους εκμεταλλεύονται και να πετυχαίνουν  πόντους κυρίως με διεισδύσεις και με σουτ υπό καλές προϋποθέσεις από την περιφέρεια.

Στα μέσα του 4ου δεκαλέπτου ξεμείναμε από δυνάμεις και ήταν φυσικό επακόλουθο να δεχτούμε σερί 11-0 και βρεθήκαμε σε μειονεκτική θέση χωρίς να μπορούμε πλέον να αντιδράσουμε.

Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους μου τους παίκτες που με το πάθος και την επιμονή που επέδειξαν έκαναν να αξίζει αυτό το κουραστικό και πολυέξοδο ταξίδι παρ όλες  τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Διεκδικήσαμε επάξια το παιχνίδι μέχρι εξαντλήσεως όλων των επιλογών αλλά και δυνάμεων μας. Όταν βλέπεις τέτοια υπερπροσπάθεια από τους παίκτες σου δεν μπορείς παρά να συνεχίζεις με ψηλά το κεφάλι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα.

Σπάνια σχολιάζω την διαιτησία αλλά σε αυτό το παιχνίδι χρίζει αναφοράς η πολύ καλή απόδοση και των διαιτητών παίζοντας επί ίσης όροις και τις δύο ομάδες κατά την άποψή μου.

Διαιτητές: Κατρακάρης – Παναγιωτίδης

Τελικό: 60 – 49

Δεκάλεπτα: 12-9, 11-12, 18-17, 19-11

Πανσερραϊκός (Ιωαννίδης): Αποστόλου 1, Ιακωβίδης 10 (2), Δημητρόπουλος 2, Σαμαράς 2, Κουτρουβέλης 18, Μπουτάκογλου 9, Χατζηανδρέου 8, Γιαβρόπουλος 2, Μπουρουτζόπουλος 8, Αλεξανδρίδης, Χρηστίδης, Μωϋσίδης.

Φιλία Ορεστιάδας (Ουζουνίδης): Φαλάγγας 14 (2), Κατσαβριάς 9, Χερκελετζής 9 (2), Κοντούρης 10 (1), Θεοδωρίδης 7 (1), Κιηγμάς, Γιαννακουδάκης, Σιμιτσάκης.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Δημήτρης Μηλίκας

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση κάθε είδους,χωρίς έγγραφη άδεια )

Sportsway Ορεστιάδα
streetBanner

Συντάκτης Νewsroom 10 Μαρτίου, 2015 11:31

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV