ΕΠΣ Έβρου: Νίκη για την Α.Ε.Διδυμοτείχου στο el clasico του Βορείου Έβρου

Συντάκτης Νewsroom 5 Μαρτίου, 2015 13:26

ΕΠΣ Έβρου: Νίκη για την Α.Ε.Διδυμοτείχου στο el clasico του Βορείου Έβρου

Στο  εξ’ αναβολής ντέρμπι  της 12ης Αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Α΄κατηγορίας το El clasico του βορείου Έβρου  η Α.Ε.Διδυμοτείχου επικράτησε άνετα χθες του Ορέστη Ορεστιάδας με 3 -0 .

Το πρώτο γκολ σκόραρε  ο Ιντζές με σουτ στο 40΄ , το καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν η δεύτερη κίτρινη=κόκκινη που δέχθηκε ο Καδόπουλος στο 48΄με τις ισορροπίες του παιχνιδιού να αλλάζουν, στην συνέχεια αυτής της φάσης  ο   Κούρτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και πριν καλά καλά ο Ορέστης καταφέρει να συνέλθει    ο   Θεμελακης στο 52 ΄ τέλειωσε την υπόθεση νίκη  .Διαιτητής τις αναμέτρησης ήταν ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τον Γιασλά και τον Βασιλειάδη .Να σημειώσουμε ότι απουσίαζε από τον πάγκο του Ορέστη ο κ. Λυμπερίδης λόγω ασθένειας.


Αποτέλεσμα που έδωσε στην Α.Ε.Δ. την ευκαιρία να ξαναπατήσει  κορυφή, αφήνοντας δεύτερο τον Άρδα Καστανέων, ενώ για τον Ορέστη απομακρύνθηκαν οι σκέψεις για την πρώτη δυάδα.

Α.Ε.Διδυμοτείχου (Μαυράκης) :Δουλούδης, Τσιτσικάρης, Παπούδης, Μαργαρίτης (60΄Τερτσούδης)  ,Τζανετάκος,  Γκαιδατζής (45΄Παυλίδης),Μεμούρης, Θεμελάκης,  Κούρτ(65΄Γκατσιούδης),  Γιαννόπουλος, Ιντζές
 
Ορέστης Ορεστιάδας:Οτέμπερης, Καπουκράνης (55΄ Νένογλου), Καδόπουλος, Αλεξακούδης Γ., Χατζημιχάλης Α., Δήμου, Βλασίδης, Παπαζήσης, Μπακιρτζής (79΄ Αλεξακούδης Π.), Παπαθανασίου (67΄ Ασημόνης), Παγωνίδης.

Δείτε την Βαθμολογία σε Βόρειο και Νότιο όμιλο της Α΄κατηγορίας  όπως διαμορφώθηκε με τους αγώνες της Τετάρτης εδώ 

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Δημήτρης Μηλίκας

photo:orestisorestiadas.blogspot.gr
(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση κάθε είδους,χωρίς έγγραφη άδεια )

Sportsway Ορεστιάδα
streetBanner

Συντάκτης Νewsroom 5 Μαρτίου, 2015 13:26

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV