Έβρος Σουφλίου – Απόλλων Αρναίας 1-2

Συντάκτης Νewsroom 15 Φεβρουαρίου, 2015 19:33

Έβρος Σουφλίου – Απόλλων Αρναίας 1-2

Στο εθνικό στάδιο Ορεστιάδας υποδέχθηκε σήμερα ο Έβρος Σουφλίου τον Απόλλων Αρναίας για την 18η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League 2 .Η ομάδα του Γιώργου Αραμπατζή αν και πέρασε μπροστά στο σκορ στα πρώτα λεπτά του αγώνα (5΄) με ένα τυχερό τέρμα, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι   αφού ο Απόλλων ήταν αυτός που   είχε το περισσότερο πάθος αλλά και την τύχη να γυρίσει γρήγορα (23΄) το παιχνίδι υπέρ του και  κρατήσει στο δεύτερο ημίχρονο το αποτέλεσμα.Παίρνοντας ένα σπουδαίο διπλό που το χρειαζόταν  στην προσπάθεια του να παραμείνει στην κατηγορία !Από την άλλη απογοήτευση προκάλεσε στις τάξεις της ομάδας αλλά και τον οπαδών του Έβρου Σουφλίου το αναπάντεχο αποτέλεσμα με την ομάδα να στρέφει τώρα το ενδιαφέρον της στον αγώνα που θα γίνει την Τετάρτη και πάλι στο εθνικό στάδιο Ορεστιάδας κόντρα στην Δόξα Δράμας .Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ο κ.Παρχαρίδης με βοηθούς τους Ζιγκερίδη και Καμπερίδη. Αναλυτικά:

ΓΚΟΛ!!! 1-0 Ο Εμρέ κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Μενιαγκαγκλι στην προσπάθεια του να απομακρύνει στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.


15΄ Ωραία προσωπική ενέργεια του Ερκάν η μπάλα πάει στον Σκερλετίδη που κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα περνάει όμως ψηλά άουτ.

10΄Δυνατό σουτ του Μπίσοφ από αρκετά μακριά περνάει ψηλά άουτ.

20΄ΓΚΟΛ!!! 1-1 Ωραίο μπάσιμο από αριστερά του Σαλέπη στην περιοχή του Έβρου ο οποίος σπάει την μπάλα στον Μπουλγουρίδη στο πρώτο δοκάρι αυτός κάνει το συρτό πλασέ και φέρνει το ματς στα ίσια .

23΄ΓΚΟΛ!!! 1-2 Μετά από λάθος στην άμυνα του Έβρου η μπάλα πάει στον Μπίζοφ ο οποίος  κάνει από δεξιά μέσα στην περιοχή  διαγώνιο δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Βογιατζή που δεν είχε πολλά περιθώρια αντίδρασης.

24΄-45΄Χωρίς ευκαιρίες το ματς με τις δύο ομάδες να μην παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο .

50′ Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα του Έβρου Σουφλίου μπήκε λίγο καλύτερα κυνηγώντας την νίκη αλλά αυτό αντί να της δώσει τις ευκαιρίες που έψαχνε έδωσε νεύρα στο παιχνίδι με τις μονομαχίες να γίνονται δυνατές .Σημειώθηκαν και κάποιες  συμπλοκές μεταξύ τον παικτών με τους ψυχραιμότερους όμως να ηρεμούν τα πνεύματα γρήγορα.

61΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αραγανίδη έξω από την περιοχή περνάει πάνω από τα δοκάρια του Καραβελίδη.

70΄Μεγάλη ευκαιρία για την  ισοφάριση χάνει ο Έβρος Σουφλίου με τον Μάτεφ να κάνει την σέντρα και τον Αραγανίδη να πιάνει δυνατή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι περίπου στο ύψος της μικρής περιοχής του Απόλλων Αρναίας αλλά ο Καραβελίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

86΄ Ωραία αντεπίθεση από τον Απόλλων Αρναίας που βρήκε χώρο να τρέξει μιας και ο Έβρος Σουφλίου ανέβηκε ψηλά κυνηγώντας την ισοφάριση.Ο Μέτσι κάνει την κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Έβρου ο Παπουτσής βγαίνει στο τετ α τετ με τον Βογιατζή αλλά το σουτ του περνάει άουτ.

90(+) Απευθείας  Κόκκινη στον Παναγιώτου για εκτός φάσης αψιμαχία .Με δέκα ο Έβρος Σουφλίου για τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Έβρος Σουφλίου(Αραμπατζής Γ.) :Βογιατζής , Λαμπερνάκης , Μπάμνιος (74 Παναγιώτου) , Λίτσιος , Τσαλάνης , Ναθαναηλίδης (71΄Φίτσης) , Εμπέ , Γαβανάς , Ερκάν , Σκερλετίδης (55΄Αραγανίδης) , Ματεφ

Απόλλων Αρναίας(Τζιφόπουλος Ι.) :Καραβελίδης , Μπιμπισίδης , Μενιαγκαγκλι , Ντίνσεφ , Τζιοτζιός , Κεφαλάς , Μπουλγκουρίδης , Σαλέπης , Καρκατζάνης (71΄Μετσι) , Μπίσοφ ( 86΄Παπουτσής) , Ιορδανίδης (91΄Σπανός)

Δείτε όλα  τα αποτελέσματα και την βαθμολογία της 18ης Αγωνιστικής εδώ

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Δημήτρης Μηλίκας (Απαγορεύεται η αναδημοσίευση κάθε είδους,χωρίς έγγραφη άδεια )  

Sportsway Ορεστιάδα
streetBanner

Συντάκτης Νewsroom 15 Φεβρουαρίου, 2015 19:33

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV