Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Καραβασίλης νέος ταμίας της ΕΠΟ!

Συντάκτης Νewsroom 30 Ιανουαρίου, 2015 14:34

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Καραβασίλης νέος ταμίας της ΕΠΟ!

 Αμέσως μετά την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ακριβώς στις δώδεκα το μεσημέρι ξεκίνησε στην ίδια αίθουσα του Πάρκου Γουδή η πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ υπό την προεδρία του νέου προέδρου Γιώργου Γκιρτζίκη, που εξελέγη μόλις την περασμένη εβδομάδα στην θέση αυτή.

 Σε αυτήν την πρώτη συνεδρίαση επισημοποιήθηκαν και οι αλλαγές στο διοικητικό σχήμα, με έναν ακόμα Θρακιώτη να μπαίνει στο προεδρείο και μάλιστα σε θέση κλειδί. Ο λόγος για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου Χρήστο Καραβασίλη, ο οποίος αναλαμβάνει ταμίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θέση μεγάλης ευθύνης, την οποία είχε και ο ίδιος ο Γκιρτζίκης επί πολλά χρόνια.


Από εκεί και πέρα, διάδοχος του Γκιρτζίκη στην προεδρία της ΚΕΔ θα είναι ο Γιώργος Καραμελίδης, ο οποίος επανέρχεται στην θέση που κατείχε μέχρι πριν μερικούς μήνες και στην οποία τον διαδέχθηκε ο Ξανθιώτης νυν πρόεδρος της ΕΠΟ. Ωστόσο, αυτές δεν ήταν οι μοναδικές αλλαγές στη σύνθεση της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας και πρώην ταμίας της ΕΠΟ, Βαγγέλης Τοπολιάτης ανέλαβε αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Βούρβαχη (πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων), ενώ παραιτήθηκε από τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΠΟ ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου και β’ αντιπρόεδρος ανέλαβε ο Βαγγέλης Μαζαράκης από την Κεφαλονιά και γ’ αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Δημητρίου της ΕΠΣ Αθηνών

Πηγή:thrakisports.gr

 

Sportsway Ορεστιάδα
streetBanner

Συντάκτης Νewsroom 30 Ιανουαρίου, 2015 14:34

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV