Απρόσμενες χρήσεις του βρεφικού ταλκ που σίγουρα δεν γνωρίζετε

Συντάκτης Νewsroom 27 Δεκεμβρίου, 2014 18:36

Απρόσμενες χρήσεις του βρεφικού ταλκ που σίγουρα δεν γνωρίζετε

 

Η βρεφική πούδρα.Δείτε τις 6  απρόσμενες χρήσεις της:


1  Διώχνει τα μυρμήγκια:

Ρίξε λίγη βρεφική πούδρα εκεί που πιστεύεις ότι είναι η… πηγή των μυρμηγκιών ή εκεί που βλέπεις ότι μαζεύονται τις περισσότερες φορές τα συγκεκριμένα ζωύφια. Έτσι θα καταφέρεις να τα κρατήσεις μακριά από το σπίτι σου, με τον πιο ανώδυνο τρόπο!

2 Καθαριστικό για τα κατοικίδια :

Αν ξέμεινες από το ειδικό σαμπουάν για το κατοικίδιό σου, απλά ανάμειξε ένα ξηρό σαμπουάν με λίγη πούδρα και περιποιήσου το ζωάκι σου, χαρίζοντάς του απίστευτη μυρωδιά και λαμπερό τρίχωμα.

3 Διώχνει τη δυσοσμία από τα παπούτσια:

Αν τα αγαπημένα σου παπούτσια άρχισαν να έχουν μία άσχημη μυρωδιά, ρίξε στο εσωτερικό τους αρκετή ποσότητα ταλκ και άφησέ τα όλο το βράδυ έτσι. Το επόμενο πρωί θα έχει εξαφανιστεί η μυρωδιά.

4 Καθαρίζει το λεκέ από λάδι:

Μόλις λερωθείς, ρίξε λίγο ταλκ πάνω στο ρούχο σου και άφησέ το για αρκετή ώρα. Θα δεις ότι μόλις το βγάλεις από το ρούχο, θα έχει απορροφηθεί ο επίμονος λεκές, χωρίς να τρίβεις για ώρες.

5 Για να μην φαίνονται τα μαλλιά σου λαδωμένα:

Αν δεν προλαβαίνεις να λούσεις τα μαλλιά σου βάλε λίγη πούδρα στη ρίζα και αμέσως θα τραβήξει το λάδωμα.

6 Για να κάνεις το παλιό σου βιβλίο να μοιάζει καινούργιο:

Αν οι σελίδες από το αγαπημένο σου βιβλίο έχουν αρχίσει να καταστρέφονται από την υγρασία, πασπάλισέ τες με λίγο ταλκ και άφησε το βιβλίο κλειστό για 1 μέρα. Μόλις το ανοίξεις θα μοιάζει σαν καινούργιο και ας το είχες από όταν ήσουν παιδάκι.

 


Συντάκτης Νewsroom 27 Δεκεμβρίου, 2014 18:36

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV