Νίκες για τα τμήματα του Α.Ο. Ορεστιάδας σε Κορασίδες και Παγκορασίδες

Συντάκτης Νewsroom 9 Δεκεμβρίου, 2014 09:46

Νίκες για τα τμήματα του Α.Ο. Ορεστιάδας σε Κορασίδες και Παγκορασίδες

Ισάριθμες νίκες πέτυχε ο Αθλητικός  Όμιλος Ορεστιάδας στα τμήματα Παγκορασίδων και Κορασίδων, οι οποίες κέρδισαν με 3-2 και 3-1 αντίστοιχα, αυτές της Βύσσας, το Σάββατο 6-12-14 στο κλειστό γυμναστήριο «Χ.ΚΑΝΙΔΟΥ». Στον αγώνα των Παγκορασίδων,  Ο Α.Ο. Ν.Βύσσας προηγήθηκε με 1-0 σετ για να ισοφαρίσει η Ορεστιάδα σε 1-1. Η Βύσσα έκανε το 2-1 αλλά ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ανέβασε την απόδοσή του και γύρισε το παιχνίδι επικρατώντας 3-2, με το τελευταίο σετ να λήγει 15-3! Στον αγώνα των Κορασίδων, ο Α.Ο. Ν.Βύσσας προηγήθηκε με 1-0 αλλά η Ορεστιάδα με 3 σερί νικηφόρα σετ κατάφερε να πάρει την νίκη. Υπενθυμίζουμε ότι στους αγώνες των τμημάτων υποδομής, ο νικητής παίρνει 2 πόντους και ο χαμένος 1, ανεξάρτητα από τα κερδισμένα σετ.

Για τον Α.Ο.Ο. στον αγώνα των παγκορασίδων αγωνίστηκαν οι: Δεβετζή Ξ., Μπουντακίδου Φ., Μούσμουλα Ζ., Χρηστίδου Σ., Σταφυλλαράκη Α., Τονίδου Ε., Μπαμπαναράκη Ι., Κεμανετζή Α., Τονίδου Μ., Γκαρλιατσικούδη Ε., Αθανάσογλου Α., Κεμαλή Α.


Για τον Α.Ο.Ο. στον αγώνα των κορασίδων αγωνίστηκαν οι: Δεβετζή Ξ., Μπουντακίδου Φ., Μούσμουλα Ζ., Τονίδου Ε., Μπαμπαναράκη Ι., Μπιδέκα Α., Κυρτσοπούλου Α., Σαρδάνη Α., Σίσκου Σ., Τσιακιρίδου Χ., Γκιργκένη Ε., Πασαλίδου Μ.

Προπονητές τμημάτων Α.Ο.Ο.: Κεμανετζής Στέλιος, Κιουτσούκης Ανδρέας.


Συντάκτης Νewsroom 9 Δεκεμβρίου, 2014 09:46

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV