Football League 2 :Ηρακλής Αμπελοκήπων – Έβρος Σουφλίου 3-1

Συντάκτης Νewsroom 1 Δεκεμβρίου, 2014 11:36

Football League 2 :Ηρακλής Αμπελοκήπων – Έβρος Σουφλίου 3-1

Την πρώτη της ήττα για φέτος έκανε η ομάδα του Γ. Αραμπατζή χθες στους Αμπελόκηπους κόντρα στον τοπικό Ηρακλή!Πέφτοντας πλέον στην τέταρτη θέση του Α΄ομίλου της Football league σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή, στους 13 βαθμούς.Ίσως το καλύτερο παιχνίδι για φέτος για τον Ηρακλή που έφτασε τους 10  βαθμούς   . Στα αγωνιστικά ο Ηρακλής Αμπελοκήπων ήταν ξεκάθαρα καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με διαφορά δύο τερμάτων(38’Κοτέντσης,45’ Μαυρίδης)  η οποία ήταν τελικά αρκετή για να του χαρίσει αυτό το πολύτιμο τρίποντο.Ο Έβρος Σουφλίου αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο αρχικά στο δοκάρι έστειλε την μπάλα ο Εφραιμίδης στο 60΄ και  στο 83’ μετά από αυτογκόλ του  Γιαξή  μείωσε  σε 2-1. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Έβρου Σουφλίου όχι μόνο δεν κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά τελικά δέχθηκε και άλλο τέρμα από τον το Χαψά στο 89.Τελικό σκορ 3-1!

Ηρακλής Αμπελοκήπων(Απόστολος Κομπόλιας): Ζιάκας, Βόσδου, Γκιαούρης, Κοτέντσης (67΄ Ιωαννίδης), Κουρδάκης, Γιαξής, Σαράφογλου, Νικολίτσας (77΄ Χαψάς), Καρατζάογλου, Σαπιασβίλι, Μαυρίδης (83΄ Λιόντας)
Έβρος Σουφλίου (Γιώργος Αραμπατζής): Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Μπάμιος (76΄ Παναγιώτου), Κίτσος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Μεμέτ (46΄ Γωνιάδης), Εφραιμίδης, Κουρέλας, Κέρι (46΄ Αμέτ), Τοπούζης


Ρεπορτάζ-Επιμέλεια:Δημήτρης Μηλίκας

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση κάθε είδους,χωρίς έγγραφη άδεια )

Ρεπορτάζ-ΕπιμέλειαΔημήτρης Μηλίκας (Απαγορεύεται η αναδημοσίευση κάθε είδους,χωρίς έγγραφη άδεια )


Συντάκτης Νewsroom 1 Δεκεμβρίου, 2014 11:36

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV