Μαυρίδης: “Άμεση και ειλικρινής ενημέρωση των πολιτών”

Συντάκτης Νewsroom 8 Αυγούστου, 2014 09:10

Μαυρίδης: “Άμεση και ειλικρινής ενημέρωση των πολιτών”

Σε συνέντευξη που παρέθεσε ο κ. Μαυρίδης στο Ράδιο Έβρος 97,1 ανέφερε ότι για οποιαδήποτε εξέλιξη καλή ή κακή θα υπάρχει άμεση ενημέρωση ώστε οι πολίτες να βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα και όχι εικασίες. Δίνοντας τους έτσι τη δυνατότητα να γνωρίζουν όλη την αλήθεια και να κρίνουν τους διοικούντες  βάσει αυτής. “Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε μόνο την αλήθεια στον κόσμο για όποιο θέμα τους απασχολεί” τόνισε χαρακτηριστικά ο επερχόμενος δήμαρχος.
Όσον αφορά το τεχνικό πρόγραμμα του επόμενου έτους, αναφέρει ότι τόσο ο τρόπος που έπρεπε να γίνει ο προϋπολογισμός αλλά και το τεχνικό πρόγραμμα, όσο και το μεταβατικό στάδιο των 100 ημερών είναι λάθος. Μπορεί τα έργα που υπάρχουν στο τεχνικό πρόγραμμα να φαίνονται γενικά, όμως μέσα στο διάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου θα έχουν συγκεκριμενοποιηθεί. Αυτό έγινε ώστε οι νέες δημοτικές αρχές που αναλαμβάνουν να μην είναι δεσμευμένες.
Καθώς τα οικονομικά διέρχονται μία δύσκολη περίοδο, θετικό είναι ότι με τη νέα εγκύκλιο θα υπάρξει αύξηση στους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους της τάξης του 5%. Σκοπός είναι η εξοικονόμηση πόρων αλλά και η εξασφάλιση χρημάτων τα οποία μπορεί να προσελκύσει η περιοχή μας μέσω ευρωπαϊκών κονδυλίων.
Σε ότι αφορά την επιδότηση πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων ο κ. Μαυρίδης δεσμεύτηκε ότι, επιδίωξή του είναι η ενίσχυση τους να εξαντλήσει το αποθεματικό που προορίζεται για αυτό το σκοπό.


Συντάκτης Νewsroom 8 Αυγούστου, 2014 09:10

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV