Επιτυχής η συμμετοχή του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης στο διασυλλογικό αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας

Συντάκτης Νewsroom 5 Μαΐου, 2014 11:30

Επιτυχής η συμμετοχή του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης  στο διασυλλογικό αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας

Μία ακόμη θετική εικόνα έδειξαν με την απόδοσή τους οι παίδες και κορασίδες του  ΟΜΙΛΟΥ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ στο διασυλλογικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στην Θες/κη.

Οι αγώνες έγιναν μαζί με τους Πανελλήνιους αγώνες των ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων.


Εκτός από την μεγάλη και αξιόλογη προσπάθεια των αθλητών-τριών μας, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δούνε αγωνιζόμενους από κοντά τους σπουδαίους αθλητές-τριες (ΚΟΣΜΙΔΗΣ,ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ,ΜΑΡΑΣ,ΤΑΝΤΑΛΙΔΗΣ,ΜΙΛΛΟΥΣΗ, Κ.Α.)που αντιπροσωπεύουν την χώρα μας στην ενόργανη γυμναστική στους αγώνες του εξωτερικού. Το επόμενο διάστημα θα συμμετέχουν στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην Σόφια Βουλγαρίας.

Τα παιδιά φωτογραφήθηκαν μαζί τους και συζήτησαν για την πορεία τους, υποδεικνύοντας, πως για να εκπληρώσεις τους στόχους πρέπει να δουλέψεις και να προσπαθήσεις πολύ.

Για την ιστορία στους παίδες ο ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ κατέκτησε την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό και ο ΡΗΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ την 6η θέση.

Στα όργανα ο ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ την 2η θέση στο έδαφος και στον ίππο με λαβές και ο ΡΗΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ την 3η θέση στο άλμα.

Στις κορασίδες η ΚΟΡΩΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ κατέκτησε την 3η θέση στο άλμα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν σε κάθε αγώνα, αλλά και στους προπονητές τους για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν.

Την επόμενη εβδομάδα  9-10 Μάιου, αγωνίζονται με αξιώσεις  στην Μίκρα ,οι Παμπαίδες – Παγκορασίδες του συλλόγου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!


Συντάκτης Νewsroom 5 Μαΐου, 2014 11:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV