Το λεύκωμα του Νίκου Σαμαρά από τον ΠΑΣΑΠ.

Συντάκτης Νewsroom 30 Απριλίου, 2014 20:20

Το λεύκωμα του Νίκου Σαμαρά από τον ΠΑΣΑΠ.

 Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα, παρουσία πολλών ανθρώπων από τον χώρο του βόλεϊ και όχι μόνο, η παρουσίαση του καταπληκτικού σπάνιου συλλεκτικού λευκώματος που εκδόθηκε από τον ΠΑΣΑΠ στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά, το οποίο εκδόθηκε σε 100 όλα κι όλα αντίτυπα και τα έσοδά του θα διατεθούν με απόφαση της οικογένειας του “αετού του Έβρου” στο Χαμόγελο του Παιδιού”.

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Έβρου Ακης Γεροντόπουλος, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός και πολλοί φίλοι, συμπαίκτες και συναθλητές του Νίκου Σαμαρά. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ Σάκη Ψάρρα να προλογίζει και να παρουσιάζει ενδεικτικές σελίδες από το λεύκωμα, που περιλαμβάνει φωτογραφίες, αποκόμματα, σπάνια ντοκουμέντα και αποτελεί ουσιαστικά ένα λεύκωμα της ιστορίας του ελληνικού βόλεϊ.


Το λεύκωμα για τον Νίκο Σαμαρά  εκτείνεται σε 268 σελίδες, ως συμβολική τιμή έχουν οριστεί τα 35 ευρώ και όλα δείχνουν ότι θα εξαντληθεί ενδεχομένως και μέσα στο πρώτο του εικοσιτετράωρο.

 


Συντάκτης Νewsroom 30 Απριλίου, 2014 20:20

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV