Γκολ και θέαμα στον 2ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Δ.Π.Θ.

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 11 Ιουνίου, 2017 22:32

Γκολ και θέαμα στον 2ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Δ.Π.Θ.

Οι φοιτητές της Ορεστιάδας έπαιξαν ποδόσφαιρο για καλό σκοπό στον 2ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Δ.Π.Θ!

Πάνω από 150 θεατές παρακολούθησαν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας  τον 2ο Φιλανθρωπικό Αγώνα ΔΠΘ ! Στον αγώνα αναμετρήθηκαν τα δύο τμήματα του Πανεπιστημίου της πόλης το Αγροτικής Ανάπτυξης “Γεωπόνοι” και το Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων “Δασολόγοι” με πάνω από 45 αθλητές! Για την ιστορία την νίκη πήρε και φέτος όπως και πέρσι  η ομάδα των Δασολόγων με το ευρύ 4-1, σκορ δείγμα της υπεροχής των “λαχανί”  οι οποίοι ήταν  σχεδόν καθ όλη την διάρκεια  του παιχνιδιού καλύτεροι από τους αντιπάλους τους!

Βέβαια το σκορ του αγώνα περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού σκοπός τους αγώνα εκτός από την άθληση ήταν και το να μαζευτεί ένα ικανοποιητικό ποσό για την στήριξη του ΕΕΕΕΚ Ορεστιάδας κάτι που επετεύχθη με τις δωρεές των θεατών των χορηγών αλλά και των αθλητών!

Όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για την νέα χρονιά και τον 3ο Φιλανθρωπικό Αγώνα ΔΠΘ!

Ο αγώνας έγινε με την ευγενική  υποστήριξη και την συνεργασία  του Δήμου Ορεστιάδας , του  ΚΚΠΑΑΔΟ , του Ράδιο Έβρος, του Ορέστη Ορεστιάδας και του Συλλόγου Φοιτητών της Σχολής Γεωπονίας και Δασολογίας ενώ  πλαισίωθηκε μουσικά  από τον  Dj Teo και  γιατρός του αγώνα ήταν ο κ. Χρήστος Λεβέντης (αμφότεροι προσέφεραν την βοήθεια τους εθελοντικά και τους ευχαριστούμε πολύ).


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 11 Ιουνίου, 2017 22:32

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV