Δεύτερη ομάδα “κατεβάζει” ο Ορέστης

Συντάκτης Νewsroom 30 Μαΐου, 2021 21:14

Δεύτερη ομάδα “κατεβάζει” ο Ορέστης

Σε διοικητική αναδιάρθρωση φαίνεται να βρίσκεται ο Μ.Γ.Σ Ορέστης Ορεστιάδας καθώς σε ανακοίνωση του το ιστορικό σωματείο της πόλης γνωστοποίησε την δημιουργία δεύτερης ομάδας που θα προετοιμάζει νέους αθλητές για την μεγάλη ομάδα.Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση

Ο  Μ.Γ.Σ.  «ΟΡΕΣΤΗΣ», στο πλαίσιο  της αναδιοργάνωσης και εύρυθμης λειτουργίας  των ποδοσφαιρικών  του τμημάτων,  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώσει , τη δημιουργία  και λειτουργία από τη νέα αγωνιστική περίοδο  2021 – 2022, ενός  νέου ποδοσφαιρικού  τμήματος  με την επωνυμία  «ΟΡΕΣΤΗΣ   Β΄». Στο τμήμα αυτό  θα εντάσσονται  αφενός  τα προερχόμενα ,  από την Ακαδημία του Συλλόγου, παιδιά  14 ετών και   άνω   και  αφετέρου  όσα  παιδιά  ίδιας ηλικίας το επιθυμούν  από την πόλη μας και από την ευρύτερη περιοχή.
Το τμήμα αυτό, το οποίο θα αγωνίζεται  στο  τοπικό πρωτάθλημα  Β΄ κατηγορίας,  υπό την καθοδήγηση του εκάστοτε  προπονητού του,  θα αποτελεί  τον προθάλαμο της ανδρικής ομάδας , προκειμένου η επάνδρωση αυτής να γίνεται  από  αυτό.   Έδρα του ο «ΟΡΕΣΤΗΣ  Β΄»  θα έχει το γήπεδο της Λεπτής.
Για οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλεφωνα:
Παπαδόπουλος Κώστας  6994959184
Αθανασιάδης Γιάννης 6948182695


Συντάκτης Νewsroom 30 Μαΐου, 2021 21:14

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV