Τα δελφινάκια του ΝΗΡΕΑ μας καλούν στη 2η Ανοιξιάτικη Γιορτή Κολύμβησης

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 29 Μαΐου, 2024 20:53

Τα δελφινάκια του ΝΗΡΕΑ μας καλούν στη 2η Ανοιξιάτικη Γιορτή Κολύμβησης

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ν. Ορεστιάδας ΝΗΡΕΑΣ διοργανώνει τη 2η Ανοιξιάτικη Γιορτή Κολύμβησης Μικρών Δελφινιών, σε συνέχεια της περσινής πρώτης απόπειρας που έβαλε τις βάσεις για έναν νέο θεσμό στην πόλη.

Έτσι, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ν. Ορεστιάδας αγώνες μεταξύ συλλόγων της Περιφέρειας ΑΜΘ με παιδιά ηλικίας 6-9 ετών τα οποία εντάσσονται στα αναπτυξιακά τμήματα των ομάδων.


Σκοπός της διοργάνωσης είναι να δοθεί μια ευκαιρία στους «μικρούς» κολυμβητές να αγωνιστούν στο άθλημα που αγαπούν μέσα από μια διασκεδαστική διαδικασία, να γνωρίσουν παιδιά από άλλες ομάδες και να πραγματοποιηθεί μια επίδειξη ικανοτήτων στο πλαίσιο ανάπτυξης και προόδου των ακαδημιών κολύμβησης. Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικό το να δοθεί ένα κίνητρο στα παιδιά, που αποτελούν τη βάση και το μέλλον του αθλήματος, να αγαπήσουν ακόμα πιο πολύ αυτό που κάνουν μέσα και από «αγώνες» και να συνεχίσουν με περισσότερο μεράκι και θέληση” δηλώνει για το θέμα η Πρόεδρος του ΝΗΡΕΑ Φωτεινή Καφετζή.

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ν. Ορεστιάδας ΝΗΡΕΑΣ και τα μικρά δελφίνια του καλούν όσους αγαπούν το κολύμπι να στηρίξουν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, την Κυριακή από τις 11 το πρωί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 29 Μαΐου, 2024 20:53

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV