25η Μαρτίου: Ποιοι θα εκπροσωπήσουν την κυβέρνηση στην Αν. Μακεδονία και Θράκη

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 24 Μαρτίου, 2025 11:12

25η Μαρτίου: Ποιοι θα εκπροσωπήσουν την κυβέρνηση στην Αν. Μακεδονία και Θράκη

Τρεις υφυπουργοί και δύο γενικοί γραμματείς θα εκπροσωπήσουν την κυβέρνηση σε όλες τις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονία και Θράκης στις επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης θα παραστούν στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την εθνική επέτειο της έναρξης της Επανάστασης του 1821.

Αναλυτικά η εκπροσώπηση της κυβέρνησης:

  • Αλεξανδρούπολη: Εκπρόσωπος της κυβέρνησης θα είναι ο Υφυπουργός ΕσωτερικώνΒασίλης Σπανάκης, συμμετέχοντας στη δοξολογία, την επιμνημόσυνη δέηση και την παρέλαση.
  • Κομοτηνή: Ο Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και ΑθλητισμούΝίκος Παπαϊωάννου, θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.
  • Ξάνθη: Στην Π.Ε. Ξάνθης θα παραστεί ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημήτρης Κάρναβος.
  • Δράμα: Τιμητική παρουσία θα δώσει ο Υφυπουργός Υποδομών και ΜεταφορώνΝίκος Ταχιάος, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις της πόλης.
  • Καβάλα: Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Η παρουσία ανώτατων κυβερνητικών αξιωματούχων σε όλη την Περιφέρεια ενισχύει τη σημασία των εκδηλώσεων και τη σύνδεση του κράτους με την τοπική κοινωνία, σε μια ημέρα εθνικής υπερηφάνειας και μνήμης.



Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 24 Μαρτίου, 2025 11:12

Ράδιο Έβρος TV