1ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Αλληλεγγύης Βορείου Έβρου

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 30 Νοεμβρίου, 2016 22:04

1ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Αλληλεγγύης Βορείου Έβρου

Με την συμμετοχή έξι συλλόγων διεξάγεται το 1ο Τουρνουά Αλληλεγγύης  Βορείου Έβρου το Σάββατο στο Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας

Περίπου τετρακόσια παιδιά  όλων των ηλικιών από έξι ακαδημίες του  Βόρειου Έβρου (Ευ Αγωνίζεσθαι )  θα συμμετέχουν στο Πρώτο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Αλληλεγγύης Βορείου Έβρου  το οποίο θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας  το Σάββατο 3/12 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι !

Το τουρνουά έρχεται να συμπληρώσει την ανάλογη δράση που γίνετε εδώ και έξι χρόνια στο νότιο τμήμα του νομού και διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Προπονητών Έβρου με την υποστήριξη του Δήμου Ορεστιάδας !

Σκοπός του τουρνουά  εκτός από την διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων είναι και η συλλογή τροφίμων αφού  κάθε παιδί (εφόσον μπορεί ) καλείται  να προσφέρει από ένα προϊόν (π.χ. μπισκότα , φρυγανιές κτλ) τα οποία θα συγκεντρωθούν και θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στον Βόρειο Έβρο .

Συμμετέχουν οι  Ακαδημίες των συλλόγων : Ηρακλής Σαγήνης, Ορέστης Ορεστιάδας, Α.Ε.Διδυμοτείχου, Έβρος Σουφλίου, Ορφέας Δικαίων και  ΠΑΟΚ Ισαακίου

Ακούστε τι είπε σχετικά ο Σάκης Χατζησταντσίδης (υπεύθυνος της ακαδημία του Ηρακλή Σαγήνης) στην εκπομπή του Δημήτρη Μηλίκα ” Άκου τι συμβαίνει ” :

Τουρνουά Αλληλεγγύης

AutoGas Διαμαντής
upart


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 30 Νοεμβρίου, 2016 22:04

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV