“Πόλη και Πολίτες” για ανεξαρτητοποίηση Αρβανιτίδη: “η καλύτερη και πιο έντιμη επιλογή θα ήταν να παραιτηθεί”

Συντάκτης Νewsroom 13 Ιανουαρίου, 2020 15:56

“Πόλη και Πολίτες” για ανεξαρτητοποίηση Αρβανιτίδη: “η καλύτερη και πιο έντιμη επιλογή θα ήταν να παραιτηθεί”

Ανακοίνωση για την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Τριαντάφυλλου Αρβανιτίδη εξέδωσε η παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του πρώην δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη.

Στην ανακοίνωση σχολιάζεται εντόνως η απόφαση ανεξαρτητοποίησης του πρώην μέλους της παράταξης, τονίζοντας πως ο ίδιος ουσιαστικά ο ίδιος ο κ. Αρβανιτίδης έθεσε τον εαυτό του εκτός παράταξης με την υπερψήφισης της πρότασης της Δημοτικής Αρχής για τον προϋπολογισμό ενώ ακόμη χαρακτηριστικά αναφέρεται “η καλύτερη και πιο έντιμη επιλογή γι’ αυτόν θα ήταν αντί της ανεξαρτητοποίησης να παραιτηθεί“:

Στα πέντε έτη (2014-2019) συνεργασίας μας ο Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης είχε θέση (έμμισθη) συνεχώς στη Δημοτική Αρχή  και ήταν απόλυτα ταυτισμένος με την άσκηση της πολιτικής μας και το πρόγραμμα της παράταξης, δηλώνοντας ότι ήμασταν μια πολύ πετυχημένη Δημοτική Αρχή.

Μετεκλογικά αποστασιοποιήθηκε μη αντέχοντας την σκληρότητα της εκλογικής ήττας, που ο συγκεκριμένος έχει αποδειχθεί ότι δεν αντέχει, για δεύτερη φορά (θυμίζουμε ότι το 2002 όταν έχασε τις εκλογές παραιτήθηκε από την θέση του Δημάρχου αμέσως μη αντέχοντας τον Γολγοθά της αντιπολίτευσης).

Έτσι αποστασιοποιημένος με αποκορύφωμα την καταψήφιση της πρότασης μας για τον προϋπολογισμό και υπερψήφισης της πρότασης της Δημοτικής Αρχής έθεσε στην ουσία τον εαυτό του εκτός παράταξης.

Η καλύτερη και πιο έντιμη επιλογή γι’ αυτόν θα ήταν αντί της ανεξαρτητοποίησης να παραιτηθεί, αλλά φαίνεται ότι η συγκεκριμένη προτίμηση έχει σχέση με την δική του αυτοδιοικητική αντίληψη, που πλέον όλοι εμείς μεν την γνωρίζουμε ,αυτός δε, βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία να την αποκρύψει.

Ο λαός μέγας αδέκαστος κριτής, θα τον κατατάξει εκεί όπου ο ίδιος επέλεξε ν’ ανήκει, ευρισκόμενος ΜΟΝΟ με την διοίκηση η οποία να θυμίσουμε  γι΄αυτόν  είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την έμμισθη θέση.

Η απόδειξη για τον καθένα μας βρίσκεται στην προσωπική του ιστορία.


Συντάκτης Νewsroom 13 Ιανουαρίου, 2020 15:56

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV