Κοπή Βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 3 Ιανουαρίου, 2020 07:46

Κοπή Βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Κάλεσμα για ενότητα και συνεργασία όλων των φορέων με κοινή στόχευση την πρόοδο και ευημερία του τόπου απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς κατά την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στην Αλεξανδρούπολη, όπου και δέχθηκε τις ευχές για το νέο χρόνο από τις τοπικές αρχές, εκπροσώπους φορέων και πολίτες.

Την τελετή ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος, ενώ το φλουρί έτυχε η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΑΜΘ – Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, κ. Μαυράκη Χριστίνα.

Στην τελετή παρευρέθησαν ο Βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Ζαμπούκης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αθανάσιος Τσώνης, ο Διοικητής της XII Μεραρχίας, Υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής  Αλεξανδρούπολης, Παναγιώτης Καρτάλης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κωνσταντίνος Κούκουρας, ο Υπολιμενάρχης Πέτρος Μαμουγιώργης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής μεταρρύθμισης  και Οικονομικών υπηρεσιών, Κυζιρίδης Γεώργιος, η Αντιδήμαρχος Ενέργειας, Φυσικών Πόρων & Τραιανούπολης, Ελένη Ιντζεπελίδου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης Μπόγδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, Πρόδρομος Φωτακίδης, ο Πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών, Αντώνης Κεμαλάκης, ο Πρόεδρος της ΕΠΟΦΕ, Δημήτριος Κελεμίδης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, διευθυντές υπηρεσιών κ.α.


 


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 3 Ιανουαρίου, 2020 07:46

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV