Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ

Συντάκτης Νewsroom 24 Νοεμβρίου, 2019 10:37

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ

Πρόσκληση  16ης τακτικής  συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Α. Μ. Θ.

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα γίνει στις  25-11-2019  ημέρα   Δευτέρα  και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 167 του Ν.3852/2010 .

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης (σύμφωνα και με τις διατάξεις του Ν.3852/2010: «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης») είναι τα εξής:


Α. Ανακοινώσεις Προέδρου

Β. Ανακοινώσεις Περιφερειάρχη

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1.Έγκριση κατανομής θέσεων προσωπικού της Περιφέρειας ΑΜΘ, ανά κατηγορία και κλάδο στις οργανικές μονάδες της Κεντρικής Υπηρεσίας της ΠΑΜΘ, των Αυτοτελών Τμημάτων, των Δ/νσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων της ΠΑΜΘ και των Τμημάτων αυτών.”

Εισηγητής : O Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Αριστοτέλης Γκαράνης.

2.Έγκριση προσλήψεων μονίμου προσωπικού έτους 2020 στις υπηρεσίες της έδρας της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. και των Περιφερειακών Ενοτήτων αυτής .

Εισηγητής : O Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Αριστοτέλης  Γκαράνης.

 


Συντάκτης Νewsroom 24 Νοεμβρίου, 2019 10:37

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV