Επίσκεψη Ζαμπούκη στη μονάδα βιολογικού καθαρισμού και σε επιχειρήσεις στις Φέρες

Συντάκτης Νewsroom 13 Νοεμβρίου, 2019 10:59

Επίσκεψη Ζαμπούκη στη μονάδα βιολογικού καθαρισμού και σε επιχειρήσεις στις Φέρες

Επίσκεψη στον χώρο του παλαιού κτιρίου του Γυμνασίου και Λυκείου Φερών πραγματοποίησε τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρη Κολγιώνη επίσης  επισκέφτηκε την ίδια μέρα και επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα της περιοχής Φερών

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τους μαθητές του Λυκείου Φερών, οι οποίοι είχαν προχωρήσει σε κατάληψη διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη απαραίτητων υποδομών στα εργαστήριά τους, την απουσία χώρων ανάπαυσης για τα διαλείμματα τους χειμερινούς μήνες και κυρίως για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τα αδέσποτα.


Οι μαθητές τόνισαν την έλλειψη οργανωμένης φροντίδας των αδέσποτων, η οποία οδηγεί σε αύξηση της επιθετικότητάς τους, τις καταστροφές προσωπικών ειδών τους και προβλήματα υγιεινής που δημιουργούνται.

Ο Δήμαρχος συζήτησε σε πολύ φιλικό κλίμα μαζί τους και ήδη έδωσε οδηγίες στην αρμόδια υπηρεσία να διορίσει φύλακα με σκοπό να ελέγχει την είσοδο των αδέσποτων στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος. Επίσης ενημέρωσε τους μαθητές ότι το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής του νέου Λυκείου Φερών τηρείται αυστηρά και ότι δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση στην παράδοσή του.


Επίσης  επισκέφθηκε  επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα της περιοχής Φερών πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου συνοδεία του Αντιδημάρχου Φερών και Πρωτογενούς Τομέα, Δημήτρη Κολγιώνη.

Αρχικά επισκέφτηκαν μια θερμοκηπιακή μονάδα παραγωγής κηπευτικών προϊόντων και στη συνέχεια μια καθετοποιημένη μονάδα σταυλισμένων ζώων παραγωγής κρέατος, γάλακτος και τυροκομικών προϊόντων.

Ο Δήμαρχος συζήτησε με τους επιχειρηματίες, τους συνεχάρη για το υψηλό επίπεδο στον τρόπο λειτουργίας τους και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της δημοτικής αρχής προς τις επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα που στηρίζουν την τοπική οικονομία.

 


Συντάκτης Νewsroom 13 Νοεμβρίου, 2019 10:59

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV