Κέρδισε τις εντυπώσεις με μαζική προσέλευση ο Αγιασμός της Χρυσής Μπαχαρίδου

Συντάκτης Νewsroom 5 Ιουλίου, 2019 14:21

Κέρδισε τις εντυπώσεις με μαζική προσέλευση ο Αγιασμός της Χρυσής Μπαχαρίδου

Χθες Πέμπτη τέσσερις Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Ορεστιάδας τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείο της υποψήφιας βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία Χρυσής Μπαχαρίδου.

Μάλιστα όπως αναφέρει η ανακοίνωση της η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα του αναμενόμενου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Μπαχαρίδου:
Με μία πέρα των προσδοκιών προσέλευση πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ ο Αγιασμός του πολιτικού γραφείου της Χρυσής Μπαχαρίδου στην Ορεστιάδα.

Το πλήθος του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά τον χώρο έξω από το πολιτικό γραφείο έδωσε μήνυμα στήριξης στην συμπολίτισσα του ενώ η παρουσία θεσμικών φορέων και κυρίως η τοποθέτηση του Δήμαρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη έδειξε τη δυναμική της υποψηφιότητας της Χρυσής Μπαχαρίδου για τις εκλογές της Κυριακής.


Στην ομιλία της η υποψήφια βουλευτής αναφέρθηκε στη τιμή που της έκανε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης να την εντάξει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και δεσμεύθηκε να υπηρετήσει τους πολίτες τονίζοντας ότι είναι μία από αυτούς καθώς η ίδια ζει και εργάζεται στον Έβρο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής είναι προβλήματα που τα ζει και η ίδια.

Η Χρυσή Μπαχαρίδου ζήτησε ισχυρή εντολή από τους πολίτες ώστε με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υλοποιηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ενώ κλείνοντας την ομιλία της τόνισε πως μέλημα της ίδιας αλλά και της νέα γενιάς πολιτικών που εκπροσωπεί είναι να αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών και να τα μεταφέρει στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τέλος η κ. Μπαχαρίδου απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για την ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει σήμερα στην Αλεξανδρούπολη.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος της προεκλογικής περιόδου ,η Χρυσή Μπαχαρίδου σας προσκαλεί στην ανοιχτή της εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 5/7 στις 9 το βράδυ στο Ταράτσα book’n’coffee που βρίσκεται στην οδό Αίνου 46 στην Αλεξανδρούπολη.


Συντάκτης Νewsroom 5 Ιουλίου, 2019 14:21

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV