Σε εξέλιξη η επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο

Συντάκτης Νewsroom 28 Ιουνίου, 2019 10:51

Σε εξέλιξη η επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο

Ολοκλήρωσε πριν από λίγο την επίσκεψη του στις Καστανιές ο κ. Μητσοτάκης.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκε το χωριό και το τελωνείο των Καστανεών καθώς και το Φυλάκιο 1. Τον συνόδευαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης μεταξύ άλλων.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε νωρίς το πρωί στο χωριό και είχε ένα πρόγευμα, συνομίλησε με τους κατοίκους οι οποίοι του πρόσφεραν δώρα, μεταξύ αυτών και μία παραδοσιακή σκούπα του χωριού. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην συνέχεια επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ν. Βύσσας ενώ έπειτα κατά την σημερινή του επίσκεψη στον νομό αναμένεται να επισκεφθεί την αγορά της Ορεστιάδας, του Διδυμοτείχου, την λαϊκή αγορά του Σουφλίου και την Αλεξανδρούπολη.


Μήνυμα Κυρ. Μητσοτάκη στην Άγκυρα από τον Έβρο

Μήνυμα στην  Τουρκία για την ανάγκη σεβασμού του διεθνούς δικαίου και των κανόνων καλής γειτονίας έστειλε, από τον Έβρο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην περιοχή, επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στο 1ο επιτηρητικό φυλάκιο στις Καστανιές Έβρου, στα σύνορα με την Τουρκία, από τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, Χαράλαμπο Λαλούση. Συνομίλησε με το προσωπικό, ενώ επισκέφθηκε και τους στρατιώτες που βρίσκονται πάνω στη συνοριακή γραμμή.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχάρη το στρατιωτικό προσωπικό, μιλώντας για το απόλυτο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και τόνισε:

«Σε αυτήν την εξαιρετικά σημαντική πολιτική συγκυρία, είναι σημαντικό να στέλνουμε στην απέναντι πλευρά ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης, επιθυμίας καλής γειτονίας, που πάντα όμως θα στηρίζονται στον σεβασμό του διεθνούς δικαίου και στον σεβασμό των απαράβατων κανόνων καλής γειτονίας. Θέλω με την ευκαιρία αυτή να συγχαρώ όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στα σύνορά μας, το μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και τους στρατιώτες μας, οι οποίοι έρχονται και υπηρετούν εδώ τη στρατιωτική τους θητεία, σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό για τα εθνικά συμφέροντα σημείο».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε και στο σημαντικό κοινωνικό έργο των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή. Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων του έδωσαν δώρο τη σημαία που κυμάτιζε το τελευταίο εξάμηνο στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στα σύνορα με την Τουρκία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι φωτογραφίες της επίσκεψης όπως της δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης:

 


Συντάκτης Νewsroom 28 Ιουνίου, 2019 10:51

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV