Μαυρίδης προς Χαρίτση: “Έκτρωμα ο Κλεισθένης ,οφείλετε συγγνώμη στους πολίτες”

Συντάκτης Νewsroom 5 Ιουνίου, 2019 14:30

Μαυρίδης προς Χαρίτση: “Έκτρωμα ο Κλεισθένης ,οφείλετε συγγνώμη στους πολίτες”

Επιστολή στο Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση απέστειλε σήμερα ο Δήμαρχος Ορεστιάδας στην οποία καταδεικνύει τα προβλήματα του “Κλεισθένη” που χτύπησαν την πόρτα του Δήμου Ορεστιάδας αφου η νέα Δημοτική Αρχή θα διαχειρίζεται τον δήμο με μειοψηφικό αριθμό συμβούλων την ώρα που έχει συγκεντρώσει ποσοστό μεγαλύτερο του 50%.

Η επιστολή Μαυρίδη στον Χαρίτση:

Με την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών 26 Μαΐου 2019 ο συνδυασμός “Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή”, στον οποίο έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, έλαβε το 50,26% των έγκυρων ψηφοδελτίων, εκλέγοντας 16 δημοτικούς συμβούλους στο 33μελές συμβούλιο του Δήμου Ορεστιάδας.


Οι συνδημότες μας αποφάσισαν ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ, σε ποσοστό άνω του 50%, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗμ να μας δώσουν την πλειοψηφία των εδρών του Δ.Σ. και ο νόμος-έκτρωμα μας καθιστά ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.

Σας είχαμε επισημάνει πολλές φορές από τις “ατέλειες” του “Κλεισθένη” τόσο ως Δήμαρχος Ορεστιάδας όσο και ως Π.Ε.Δ. Α.Μ.Θ. και Κ.Ε.Δ.Ε., αλλά δεν μας “ακούσατε”.Για να είμαι ακριβοδίκαιος, μας ακούσατε αλλά δεν υιοθετήσατε τις προτάσεις μας.
Στην δημοκρατία μας, το ύψιστο δικαίωμα του σεβασμού της λαϊκής ετυμηγορίας, λόγω του νόμου που εσείς ψηφίσατε, ΕΞΑΛΕΙΦΕΤΑΙ. Κύριε Υπουργέ,
Εμείς, θα καταφέρουμε να υπηρετήσουμε τους συνδημότες μας και να λειτουργήσουμε το ΔΗΜΟ μας.
Εσείς, όμως, οφείλεται μία τεράστια Συγνώμη στους συνδημότες μου, διότι, στην πράξη πλέον και όχι σε θεωρητικό επίπεδο, δεν σεβαστήκατε την πλειοψηφική απόφαση τους.


Συντάκτης Νewsroom 5 Ιουνίου, 2019 14:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV