Ευχαριστήριο Βαβία για το εκλογικό αποτέλεσμα

Συντάκτης Νewsroom 30 Μαΐου, 2019 07:49

Ευχαριστήριο Βαβία για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου απέστειλε ο πρώτος σε ψήφους υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης του Χριστόδουλου Τοψίδη Περιφερειακή Σύνθεση ,Σταύρος Βαβίας:

Ευχαριστώ τους πάνω από 4700 πολίτες με εμπιστεύτηκαν για ακόμη μία φορά με την ψήφο τους στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου. Επίσης αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου και τους συνεργάτες που με στήριξαν, όλη αυτή την περίοδο.

Στόχος μου είναι να προτείνω ιδέες και οράματα για το μέλλον της ΑΜΘ.

Δέσμευσή μου να υπηρετήσω τις ίδιες αξίες και να παλέψω για την επίτευξη βιώσιμων στόχων. Η πρώτη θέση με κάνει να αισθάνομαι μεγαλύτερη ευθύνη για να τους πετύχουμε.


Οι 97500 ψήφοι έδειξαν την εμπιστοσύνη του κόσμου στην ομάδα υποψηφίων της Περιφερειακής Σύνθεσης. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους μου και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να συνθέτουμε απόψεις και την επόμενη ημέρα, όπως κάναμε σαν ομάδα σε όλη αυτή τη διαδρομή.

Η ευθύνη για εμάς που πήραμε έδρα στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο είναι να τους εκπροσωπήσουμε και να συνεχίσουμε την όμορφη και δημιουργική συνεργασία. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε με την ίδια τόλμη και αποφασιστικότητα την προσπάθεια μας για μια βιώσιμη ανάπτυξη.

Να κάνουμε τον τόπο μας, έναν τόπο για να ζεις ποιοτικά.

Η μεγάλη συμμετοχή μας την επόμενη Κυριακή, αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για το μέλλον.

Η Ψήφος της Κυριακής είναι υπεράνω κομματικών δεσμεύσεων.

Η Περιφερειακή Σύνθεση διασφαλίζει την ενότητα και τη συνεργασία, με όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου που εκλέχτηκε στην Π.Α.Μ.-Θ.

Πιστεύω τον Χριστόδουλο Τοψίδη, γιατί μπορεί να συνθέσει και να πετύχει ένα καλύτερο μέλλον για την ΑΜΘ.

Αυτή την Κυριακή πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για το καλό του τόπου μας!


Συντάκτης Νewsroom 30 Μαΐου, 2019 07:49

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV