Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της Δημοτικής Επαναφοράς

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 15 Απριλίου, 2019 00:35

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της Δημοτικής Επαναφοράς

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου πραγματοποίησε ο συνδυασμός Δημοτική Επαναφορά.

Ο συνδυασμός του Χρήστου Καζαλτζή εγκαινίασε το βράδυ της Κυριακής το εκλογικό του Κέντρο στον πεζόδρομο της Αποστολάκη παρουσία φίλων του συνδυασμου υποψηφίων αλλά και του πρώην Δημάρχου Νέας Βύσσας κ. Καραμπαγλίδη του πρώην Δημάρχου Κυπρίνου κ. Δαλτσίδη του πρώην Αντιδήμαρχου Ορεστιάδας κ. Σταματόπουλου ,του υποψηφίου βουλευτή με το ΚΙΝ.ΑΛ Λευτέρη Χαμαλίδη.

Μόλις ολοκληρώθηκε η τελετή των εγκαινίων από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Ορεστιάδας π.Βαρθολομαίο ο επικεφαλής του συνδυασμού απευθύνθηκε στους παριστάμενους και τους ανέφερε συνοπτικά τα προβλήματα που διαπίστωσε η ομάδα του στον Δήμο της Ορεστιάδας και τις λύσεις που προτείνει η Δημοτική Επαναφορά ,ενώ για το τέλος της εκδήλωσης κράτησε την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού.


Ο κ. Καζαλτζής ανέφερε ότι υπάρχουν προβλήματα στην καθαριότητα του Δήμου και θέλοντας να βάλει κατά της δημοτικής αρχής είπε ότι “απλά παινεύεται ότι όλα είναι καλά” , επισήμανε προβλήματα όπως η έλλειψη φωτισμού που έχει επιφέρει της έξαρσης της εγκληματικότητας, την κακή κατάσταση των σχολικών εγκαταστάσεων ,την έλλειψη δομής φροντίδας για την τρίτη ηλικία ,τη τουριστική προβολή του Δήμου, το κακό οδικό δίκτυο και άλλα. Τόνισε πως ο συνδυασμός του είναι έτοιμος να συγκρουστεί για το καλό του Δήμου μαζί με την ομάδα του που αποτελείται κατά 60% από νέους ανθρώπους με διάθεση για τους οποίους είναι περήφανος που είναι κοντά του.Όσο για τα έργα που η Δημοτική Αρχή δηλώνει ότι είναι έτοιμα προς υλοποίηση ο κ. Καζαλτζής είπε ότι μόλις αναλάβει τη διαχείριση του Δήμου θα τα υλοποιήσει χωρίς να έχει πρόβλημα να αποδώσει τα εύσημα.Επίσης ο κ. Καζαλτζής καυτηρίασε στην ομιλία του τις μετακινήσεις δημοτικών συμβούλων σε άλλες παρατάξεις λέγοντας ότι δεν μπορεί να βγει κάτι καινούργιο και διαφορετικό με “παλια υλικά” υπερθεματίζοντας τη συμμετοχή νέων προσώπων στην παράταξη του.Λίγο πρίν παρουσιάσει του συμβούλους της Δημοτικής Επαναφοράς ο κ. Καζαλτζής δεσμεύτηκε να πραγματοποιεί ετήσιο απολογισμό προς τους δημότες για να ξέρουν τι συμβαίνει στο Δήμο.


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 15 Απριλίου, 2019 00:35

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV