Παπανδρέου: Ο Μαυρίδης δεν θέλει τους εργαζόμενους της ΕΒΖ

Συντάκτης Νewsroom 21 Μαρτίου, 2019 12:31

Παπανδρέου: Ο Μαυρίδης δεν θέλει τους εργαζόμενους της ΕΒΖ

Τα πυρά κατά του Δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών Ορεστιάδας “Είναι στο Χέρι μας” Σάκης Παπανδρέου, σχετικά με τη στάση του δημάρχου Ορεστιάδας απέναντι στους υπό μετάταξη εργαζόμενους στην ΕΒΖ.Αναλυτικά:

Δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Ορεστιάδας Σάκη Παπανδρέου:


Τριάντα πέντε δήμοι και δύο περιφέρειες της χώρας «άνοιξαν» θέσεις για τους υπό μετάταξη εργαζομένους στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης. Δήμοι από την Κρήτη έως το Διδυμότειχο, νησιωτικοί και ηπειρωτικοί δήμοι. Στους δήμους αυτούς ΔΕΝ περιλαμβάνεται ο δήμος Ορεστιάδας, στον οποίο το φουγάρο του εργοστασίου ζάχαρης Ορεστιάδας δεσπόζει στην είσοδο της πόλης της Ορεστιάδας και για δεκαετίες αποτέλεσε βασικό οικονομικό πυλώνα της περιοχής και εμβληματική παραγωγική μονάδα. Ούτε ΜΙΑ θέση για τους υπό μετάταξη εργαζόμενους δεν «άνοιξε» στο δήμο Ορεστιάδας, με ευθύνη του δημάρχου, Βασίλη Μαυρίδη, στον οποίο τη μία δεν άρεσε το «προσυνταξιοδοτικό», από την άλλη περίμενε διευκρινίσεις για τις ειδικότητες, τις διαδικασίες κ. α. Όποιος δε θέλει να ζυμώσει…

Σε ένα δήμο που η «ανεργία» χτυπάει κόκκινο και δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας ούτε «μισής» θέσης εργασίας, σε ένα δήμο που υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού, ο κ. Μαυρίδης «ανέκρουσε πρύμναν».

Στο πρόσφατο (19 Μαρτίου 2019) δημοτικό συμβούλιο προέβη, και πάλι, σε μια σειρά «προφητείες» θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τη στάση του απέναντι στους υπό μετάταξη εργαζομένους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Τον παραδίδουμε στην κρίση των εργαζομένων και των δημοτών.  Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, ο κ. Μαυρίδης «εζυγίσθη εμετρήθη και ευρέθη ελλιποβαρής».


Συντάκτης Νewsroom 21 Μαρτίου, 2019 12:31

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV