Την προσθήκη της Ζωής Φραγκούδη στον συνδυασμό της ανακοίνωσε η Μαρία Γκουγκουσκίδου

Συντάκτης Νewsroom 14 Φεβρουαρίου, 2019 18:48

Την προσθήκη της Ζωής Φραγκούδη στον συνδυασμό της ανακοίνωσε η Μαρία Γκουγκουσκίδου

Την πρόεδρο του Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Γυναικών Τριγώνου Η ΓΑΙΑ Ζωή Φραγκούδη ανακοίνωσε σήμερα η επικεφαλής της παράταξης Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω Μαρία Γκουγκουσκίδου.

Στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο συνδυασμός αναφέρονται οι λογοι για τους οποίους η κ. Φραγκούδη επέλεξε να ξαναθέσει υποψηφιότητα με την κ. Γκουγκουσκίδου:

ΖΩΗ ΦΡΑΓΚΟΥΔΗ: “Η ΜΑΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΝΕΡΓΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ”


Με τη Ζωή Φραγκούδη, Πρόεδρο του Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Γυναικών Τριγώνου Η ΓΑΙΑ, συναντήθηκε η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Γκουγκουσκίδου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ. Το κλίμα ήταν πολύ θερμό, υπήρξε ταύτιση απόψεων στην περιγραφή της υφιστάμενης δύσκολης κατάστασης, στα αίτια που την προκάλεσαν, αλλά και στις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν προκειμένου να γυρίσει σελίδα ο τόπος. Η κ. Φραγκούδη προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Η Μαρία θα είναι μια εξαιρετική δήμαρχος και έχει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι αυτή που θα οδηγήσει τον Δήμο Ορεστιάδας σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Ήμουν υποψήφια δημοτική σύμβουλος και το 2014, αλλά τώρα είμαι πολύ πιο σίγουρη για την επιλογή μου αυτή, πως είναι η σωστή, αυτή που θα πρέπει να στηρίξουν οι πολίτες του Δήμου Ορεστιάδας. Η Μαρία Γκουγκουσκίδου με τη στάση της μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας όχι απλά μας έπεισε αλλά μας κέρδισε. Επί τέσσερα και πλέον χρόνια ο δημόσιος λόγος της, η κριτική και ουσιαστική αντιπαράθεσή της με την απερχόμενη δημοτική αρχή ανέδειξε το σθένος και την αποφασιστικότητά της, προκειμένου να συγκρουστεί με τις απόψεις και τις πρακτικές, που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στο δημόσιο  τοπικό διάλογο και συμφέρον.

»Περισσότερο από ποτέ ο Δήμος Ορεστιάδας χρειάζεται ένα νέο και δυναμικό ξεκίνημα κι αυτό μπορεί να το εγγυηθεί η Μαρία Γκουγκουσκίδου. Ως εκπρόσωπος του χώρου της κοινωνικής οικονομίας, που μπορεί να αποτελέσει για την τοπική οικονομία μας ένα σοβαρό εναλλακτικό αναπτυξιακό οικονομικό μοντέλο, στο πρόσωπο της Μαρίας Γκουγκουσκίδου βρήκαμε μια ειλικρινή συνομιλήτρια, μια αποφασιστική σύμμαχο, που μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους για μια άλλη αναπτυξιακή πρόταση για την ανασυγκρότηση των χωριών και της υπαίθρου μας. Οι επαγγελματίες της Ορεστιάδας, που βιώνουν μια δύσκολη οικονομική πραγματικότητα, ξέρουν πολύ καλά ότι η επιβίωσή τους περνάει από έναν συνδυασμό πολιτικών σε πολλούς τομείς και σίγουρα από την παρουσία ενεργού οικονομικά πληθυσμού μέσα στην πόλη και στα χωριά μας.

»Η Μαρία Γκουγκουσκίδου γνωρίζει τα προβλήματα των χωριών και της υπαίθρου μας. Θα είμαι ξανά υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ|ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ» με υποψήφια δήμαρχο τη Μαρία Γκουγκουσκίδου, που είναι η μόνη που μπορεί να επωμιστεί την ευθύνη για τη διαμόρφωση μιας άλλης εναλλακτικής τοπικής αναπτυξιακής πρότασης. Κι αυτό είναι το διακύβευμα των εκλογών. Σ΄ αυτή την πρόσκληση θα πρέπει να απαντήσουν οι πολίτες του Δήμου Ορεστιάδας”.

Η κ. Γκουγκουσκίδου δήλωσε: “Χαίρομαι ιδιαίτερα που η κ. Φραγκούδη θα συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της παράταξής μας. Η κ. Φραγκούδη είναι πρωτοπόρα στα θέματα της κοινωνικής οικονομίας, μια γυναίκα πρωτοπόρα στα πολιτιστικά θέματα του Βορείου Έβρου, μια γυναίκα που δεν συμβιβάστηκε με την αδράνεια και την παραίτηση.

Σε καλωσορίζω Ζωή, μαζί με τους υπόλοιπους συνοδοιπόρους το κοινό μας όραμα θα γίνει πραγματικότητα.

Η Ζωή Φραγκούδη είναι Πρόεδρος του Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Γυναικών Τριγώνου Η ΓΑΙΑ, παντρεμένη με δύο παιδιά.


Συντάκτης Νewsroom 14 Φεβρουαρίου, 2019 18:48

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV