Αποτίμηση των εκδηλώσεων “Αγγέλων Φως”

Συντάκτης Νewsroom 9 Ιανουαρίου, 2019 13:57

Αποτίμηση των εκδηλώσεων “Αγγέλων Φως”

Την αποτίμηση και τις ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στη πραγματοποίηση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ορεστιάδας απέστειλε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ Αρχοντής Αρχοντίδης ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου τα χριστούγεννα.Η ευχαριστήρια επιστολή του κ. Αρχοντίδη σνοδεύεται μάλιστα με ένα όμορφο βίντεο που αποτυπώνει σε λίγα λεπτά όλα τα δρώμενα των εκδηλώσεων.

ΛΗΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ‘’ΑΓΓΕΛΩΝ ΦΩΣ 2018’’


Το ΑΓΓΕΛΩΝ ΦΩΣ έφτασε στο τέλος του και μας δίνει ραντεβού σε 11 μήνες στο Χωριό των Αγγέλων που φέτος φιλοξένησε χιλιάδες επισκέπτες που με το χαμόγελο, την αγάπη αλλά και τη θετική τους διάθεση κατάφεραν να κάνουν ακόμη πιο όμορφη την πόλη μας.

Με τη λήξη των εκδηλώσεων, θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην υλοποίηση της ιδέας μας.

Ειδικότερα ευχαριστούμε τις Υπηρεσίες του Δήμου, τις Τοπικές Κοινότητες, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και Φορείς, την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, τη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας, τους χορηγούς επικοινωνίας, τους επαγγελματίες, τους εθελοντές και τους εργαζομένους που βοήθησαν στην ολοκλήρωση του προγράμματος και των παράλληλων δράσεων. Τέλος το πιο μεγάλο ευχαριστώ το οφείλουμε στον κόσμο που επισκέφτηκε το Χωριό των Αγγέλων και στήριξε την προσπάθεια μας.

Οι πολιτιστικές δράσεις της ΔΗΚΕΠΑΟ συνεχίζονται… Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη δράση μας.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ
Αρχοντίδης Αρχοντής


Συντάκτης Νewsroom 9 Ιανουαρίου, 2019 13:57

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV