Το πρόγραμμα Αγγέλων Φως για σήμερα 16-12-2018

Συντάκτης Νewsroom 16 Δεκεμβρίου, 2018 09:30

Το πρόγραμμα Αγγέλων Φως για σήμερα 16-12-2018

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα για την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου


ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ (Αδριανουπόλεως 122) ώρα 11:00

Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή από το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Ορεστιάδας.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ
12:00 «Σαν… Santa Run»:1500 μέτρα αγάπης. Με αφετηρία και τερματισμό την είσοδο του χωριού των Αγγέλων, μικροί και μεγάλοι Αη Βασίληδες μεταφέρουν το μήνυμα της αγάπης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Μοναδικές προϋποθέσεις συμμετοχής: α) σκουφάκι ή ολόκληρη στολή Αη Βασίλη, β) είδη καθαριότητας ή προσωπικής υγιεινής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ορεστιάδας. Δηλώσεις συμμετοχής στην αφετηρία πριν από την έναρξη του event. Συνδιοργάνωση με το Orestiada Running Team. ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ


19:00 «Δυο Γυμνά Άσπρα Χέρια»
Θεατρικός μονόλογος με την κορυφαία ηθοποιό Μελίνα Μποτέλλη!
Ένας ύμνος στην μητρότητα και την τέχνη. Ένα συγκλονιστικό ρεσιτάλ ηθοποιίας, διανθισμένο με τραγούδια a cappella που ερμηνεύει μοναδικά η ηθοποιός.
Κείμενο και σκηνοθεσία της Μελίνας Μποτέλλη.
Είσοδος Ελεύθερη.
ΑΓΓΕΛΩΝ LIVE STAGE

18:00 Σύλλογος Ποντίων Βορείου Έβρου «Ο Διγενής»: Παρουσίαση χορών από τις περιοχές του πόντου.
18:30 Εργαστήρι Πολιτισμού Νέας Ορεστιάδας «Το Γέννημα»: Κάλαντα Ήθη και Έθιμα του 12ημέρου, από την ευρύτερη περιοχή της Θράκης!

ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΡΟΥΝΤΟΛΦ
«Αλκυόνη και Λέων»: Ενημέρωση για τις δράσεις του Φιλοζωικού Σωματείου Ορεστιάδας, παιχνίδια, ζωγραφική προσώπου και δώρα για τα παιδιά!

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ

«Αχ! 1ο Γυμνάσιο».Bazaar, κατασκευές, ζωγραφική προσώπου, δημιουργική απασχόληση παιδιών και… κλήρωση δώρου, από το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο του 1ου Γυμνασίου Ορεστιάδας!

ΣΠΙΤΑΚΙ της ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ
«Το Κρυσταλλόσπιτο». Η Στέγη Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού Νέας Ορεστιάδας γεμίζει το σπιτάκι της με κατασκευές, δημιουργίες, παραδοσιακά προϊόντα και ζεστό κρασί!

ΣΠΙΤΑΚΙ του ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ

«Τραχανο-Μουτζουρώματα». Ζεστός Ηπειρώτικος τραχανάς ρέει άφθονος και διανέμεται δωρεάν στο κοινό από τον Σύλλογο Ηρειρωτών Βορείου Έβρου & Φίλων «Απειρωτάν». Φυσικά δεν θα λείψει η ζωγραφική προσώπου για τα παιδιά!

ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΠΙΤΟ

«Σοκολατένια… Χριστούγεννα!» Ο πάγκος του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Ν. Έβρου «Ψυχασπίς», γεμίζει με υπέροχες σοκολατένιες δημιουργίες που θα προσφερθούν δωρεάν στο κοινό!

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

«Ζεστό Χριστουγεννιάτικο Τσάι & Μπισκότα» προσφέρει το πρωί, η δομή Βοήθεια στο Σπίτι Τριγώνου του ΚΚΠΑΑΔΟ, και το απόγευμα, ο Α’ Παιδικός Σταθμός Ορεστιάδας του ΚΚΠΑΑΔΟ καλεί τους μικρούς μας φίλους στο δημιουργικό εργαστήρι «Χριστουγεννιάτικα Δεντράκια»!

CHRISTMAS FACTORY

Δημιουργικό εργαστήρι με μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική προσώπου και παιχνίδια για παιδιά, από την TZELLAS SOUND!

ΝΕΡΑΪΔΟΣΠΙΤΟ

«Τα στολίδια των Χριστουγέννων»: Δημιουργικό εργαστήρι κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών, από το Βιωματικό Εργαστήρι «Προσεγγίζοντας την Τέχνη» της ΔΗΚΕΠΑΟ!

Στο “Χωριό των Αγγέλων” θα λειτουργούν καθημερινά τα παρακάτω σπιτάκια:

ΡΟΥΝΤΟΛΦ
ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ
ΦΡΙΚΑΝΤΕΛΑ
ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ
Περίπτερο ΕΕΒΟΠ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΑΓΓΕΛΩΝ LIVE STAGE
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ
ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΠΙΤΟ
CHRISTMAS FACTORY
ΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΟΝΠΕΡΙΔΡΟΜΟ (Η κουζίνα των καλικάντζαρων)
ΝΕΡΑΪΔΟΣΠΙΤΟ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ
ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ

Ώρες Λειτουργίας: 11:00 – 14:00 & 17:00 – 22:00
19 έως 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Χωριό των Αγγέλων
: Χριστουγεννιάτικο bazaar του οργανισμού και ενημέρωση για της δράσεις του, από την Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης. «Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε!»
15 – 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Η Φωτογραφική Ομάδα Ορεστιάδας συμμετέχει καθημερινά στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις «Αγγέλων Φως», με μια «Φωτογραφική Οπτική Ψευδαίσθηση»!
15 – 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα…Τα ξωτικά γεμίζουν το σάκο με τα δώρα. Ο αγαπημένος Άγιος μικρών και μεγάλων, περιμένει να διαβάσει τις ευχές και τις επιθυμίες σου, πριν ξεκινήσει το μεγάλο του ταξίδι. Έλα στο ταχυδρομείο των ξωτικών, γράψε το γράμμα σου με τη βοήθεια του Ντόμπι και τα ΕΛΤΑ θα φροντίσουν να φτάσει έγκαιρα στα χέρια του Άη Βασίλη!

 


Συντάκτης Νewsroom 16 Δεκεμβρίου, 2018 09:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV