Στην δημοτική αρχή επιρρίπτει ευθύνες η παράταξη Τόπος Να Ζω για τις πλημμύρες στον Πύργο

Συντάκτης Νewsroom 28 Νοεμβρίου, 2018 17:35

Στην δημοτική αρχή επιρρίπτει ευθύνες η παράταξη Τόπος Να Ζω για τις πλημμύρες στον Πύργο

Ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσε η παράταξη Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω με την οποία επιρρίπτει ευθύνες στον Δήμαρχο Ορεστιάδας και το σύνολο και της Δημοτικής Αρχής για τις καταστροφές που έπληξαν σήμερα τον Πύργο Ορεστιάδας ύστερα από τη χθεσινή καταρρακτώδη βροχή:

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους πληγέντες του οικισμού Πύργου και των γύρω περιοχών, που έχασαν ή κινδύνεψαν να χάσουν τις περιουσίες τους, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων και της υπερχείλισης του τοπικού ρέματος.

Η ανυπαρξία έργων έχει μετατρέψει τα νερά και τις βροχές από ευλογία για την αγροτική παραγωγή σε κίνδυνους για τους κατοίκους και τις περιουσίες τους.

Η κα Μαρία Γκουγκουσκίδου από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην πληγείσα περιοχή και στους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια.

Η δημοτική αρχή αντί για επικοινωνιακά σόου να αναλογιστεί τις τεράστιες ευθύνες της, να πάρει μέτρα για την ανακούφιση των πληγέντων και να σχεδιάσει έργα έστω και τώρα, για την αποτροπή παρόμοιων καταστροφικών περιστατικών στα όρια του Δήμου Ορεστιάδας.


Συντάκτης Νewsroom 28 Νοεμβρίου, 2018 17:35

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV