Τον Κώστα Σιμιτσή “κατεβάζει” για Περιφερειάρχη το ΚΙΝΑΛ

Συντάκτης Νewsroom 18 Οκτωβρίου, 2018 08:43

Τον Κώστα Σιμιτσή  “κατεβάζει” για Περιφερειάρχη το ΚΙΝΑΛ

Με την ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου Καβάλας Κώστα Σιμιτσή προχώρησε εχθές το μεσημέρι το Κίνημα Αλλαγής, κλείνοντας με αυτόν το τρόπο την αυλαία της Κοινωνικής Συμμάρχιας παράταξης με την οποία πορεύθηκε και διοίκησε την περιφέρεια με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ.Η υποψηφιότητα του κ. Σιμιτσή σηματοδοτεί αλλαγή για τον κεντροαριστερό χώρο πράγμα που επιδίωξε το Περιφερειακό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής καθώς βλέπει στο πρόσωπο του την εγγύηση για το σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός σύγχρονου αναπτυξιακού προγράμματος που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο δημιουργικής προσπάθειας για την περιοχή.

Η ανακοίνωση του του Περιφερειακού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης:

Μετά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης την Πέμπτη 4/10/2018 με θέμα τις επικείμενες εκλογές 2ου βαθμού Αυτοδιοίκησης και αφού ακολούθησαν διαδικασίες πολιτικής διαβούλευσης, και την σύμφωνη γνώμη όλων των στελεχών μας που είχαν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον, η Επιτροπή Αυτοδιοίκητων Εκλογών κατέληξε στην ακόλουθη ομόφωνη απόφαση:

«Αποφασίζουμε την πολιτική στήριξη του Κώστα Σιμιτζή ως επικεφαλής ευρείας αυτοδιοικητικής παράταξης που θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη και την εντολή των πολιτών για αλλαγή στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης .

Ο Κώστας Σιμιτσής είναι Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει αναγορευθεί Διδάκτωρ Νομικής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με αντικείμενο το Διεθνές Δίκαιο και είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Ειδικεύεται κυρίως σε υποθέσεις διοικητικού και εμπορικού δικαίου, δημόσιων και ιδιωτικών συμβάσεων, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κοινωνικού ασφαλιστικού δικαίου.
Από 1.1.2007 έως και 31.8.2014 διετέλεσε Δήμαρχος Καβάλας.

Επίσης διετέλεσε Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (2011 – 2014) και τακτικό μέλος της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2010 – 2014).

Ως επικεφαλής μιας προοδευτικής, αυτόνομης , αυτοδιοικητικής παράταξης με την συνεργασία και συμπόρευση ευρύτερων κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων της Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, μπορεί να εγγυηθεί το σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός σύγχρονου αναπτυξιακού προγράμματος που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο δημιουργικής προσπάθειας για την περιοχή.

Το Κίνημα Αλλαγής με όλες τις δυνάμεις του θα στηρίξει αυτήν την προσπάθεια».


Συντάκτης Νewsroom 18 Οκτωβρίου, 2018 08:43

Συνεντεύξεις

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV