Κίνηση Ζαγναφέρη για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 10 Οκτωβρίου, 2018 10:31

Κίνηση Ζαγναφέρη για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας

Την διεκδίκηση της διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις ερχόμενες εκλογές ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωσταντίνος Ζαγναφέρης

Ο κ. Ζαγναφέρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του εχθές το βράδυ παρουσιάζοντας το όραμα του για τη συνέχεια του έργου του Γιώργου Παυλίδη αλλά χωρίς την σύνδεση του συνδυασμού του με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας από το οποίο προέρχεται και έχει ήδη δώσει το χρίσμα στο νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Στο συνδυασμό του κ. Ζαγναφέρη ,όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, θα συμμετέχουν και άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη τα οποια θα ανακοινωθούν το επόμενο δεκαπενθήμερο. Η κίνηση Ζαγναφέρη φέρνει για άλλη μία φορά στην επιφάνεια την φθορά της Περιφερειακής Αναγέννησης καθώς το προηγούμενο διάστημα υπήρξε ευθεία αποστασιοποίηση η ακόμα και ανεξαρτητοποίηση αρκετών συμβούλων της.Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του κ. Ζαγναφέρη

Μετέχοντας σχεδόν δέκα χρόνια στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζοντας από μέσα τα προβλήματά της, τις δυσλειτουργίες της αλλά και τις τεράστιες δυνατότητές της, αποφασίσαμε μια ομάδα αυτοδιοικητικών στελεχών, αλλά και ενεργών πολιτών να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας για την διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Όλοι μας έχουμε πολιτικές καταβολές και δραστηριότητες, τις οποίες δεν απεμπολούμε, αλλά έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας αξιόλογης και ικανής ομάδας, ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης, όπως άλλωστε υποστηρίζουν διαχρονικά όλα τα κόμματα (όπως και η Νέα Δημοκρατία).
Στόχος μας είναι η επανεκκίνηση από το τέλμα που επήλθε από την απρόσμενη απώλεια του ιδρυτή της παράταξής μας Γ.Παυλίδη και η επανεκκίνηση της αναπτυξιακής πορείας της περιοχής μας.
Με όραμα, πίστη και γνώση θα διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη σας για να υλοποιήσουμε τις αξίες και τις προσδοκίες όλων μας.
Εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού μας

Με σεβασμό στον πολίτη
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 10 Οκτωβρίου, 2018 10:31

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV