Γρήγορη επιστροφή στους δύο στρατιωτικούς κρατούμενους ευχήθηκε ο απερχόμενος Διοικητής της 16ης Μεραρχίας

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 15 Μαρτίου, 2018 14:45

Γρήγορη επιστροφή στους δύο στρατιωτικούς κρατούμενους ευχήθηκε ο απερχόμενος Διοικητής της 16ης Μεραρχίας

Αλλαγή διοίκησης στην XVI Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού “ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ” με την σημερινή τελετή παράδοσης – παραλαβής

Σήμερα Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της 16ης Μεραρχίας Πεζικού στο στρατόπεδο “ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ” στο Διδυμότειχο. Μετά την θρησκευτική τελετή ο παραδίδων διοικητής Υποστράτηγος Δημήτριος Μπονώρας, ο οποίος μετατέθηκε στον Δ’ Κλάδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ανέγνωσε την ημερήσια διαταγή του στην οποία αναφέρθηκε και στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς οι οποίοι βρίσκονται κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης εύχοντας τους να έχουν δύναμη και υπομονή και τη γρήγορη επιστροφή τους ενώ δήλωσε ιδιέτερα περήφανος γ’αυτούς

Ο απερχόμενος Διοικητής της 16ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Υποστράτηγος Μπονώρας Δημήτριος

Ακολούθησε η υποστολή του λάβαρου του παραδίδοντος Μεράρχου και η έπαρση του παραλαμβάνοντος, κατάθεση στεφάνου από τον Υποστράτηγο Μπονώρα και τήρηση ενός λεπτού σιγής, ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου και αποχώρηση της πολεμικής σημαίας της Μεραρχίας. Μετά το πέρας της τελετής παρατέθηκε δεξίωση προς τιμή των προσκεκλημένων στη ΛΑΦ Διδυμοτείχου.


Ο νέος Διοικητής της 16ης Μεραρχίας Υποστράτηγος Παπαδόπουλος Βασίλειος

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Γεώργιος Καμπάς ,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας & Σουφλίου Δαμασκηνός,ο Βουλευτής ‘Εβρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Ρίζος ,ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης ,ο Αντιδήμαρχος Ορεστιάδας κ. Ορμανλίδης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, ανώτεροι και κατώτεροι αξιωματικοί, απόστρατοι αξιωματικοί,εθνοφύλακες ,ο μουφτής Διδυμοτείχου Χαμζά Οσμάν, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

 


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 15 Μαρτίου, 2018 14:45

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV