Συνέντευξη: Τα κανόνια της ΕΠΣ Έβρου Β΄Κατηγορία (Δημήτρης Πασχαλίδης)

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 20 Ιανουαρίου, 2018 13:02

Συνέντευξη: Τα κανόνια της ΕΠΣ Έβρου Β΄Κατηγορία (Δημήτρης Πασχαλίδης)

Μετά (σχεδόν, η Α΄Κατηγορία έχει ακόμα την αυριανή αγωνιστική) την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Έβρου κάποιοι ξεχώρισαν φορτώνοντας με πολλά γκολ τις αντίπαλες εστίες . Ο Δημήτρης Μηλίκας “ανακρίνει” τους τοπ σκόρερς των 4 ομίλων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Έβρου θέλοντας να μάθει το μυστικό της επιτυχίας τους:

Β Κατηγορία Βόρειος Όμιλος:

Δημήτρης Πασχαλίδης


Ξεκίνησε από την Ακαδημία του Ορέστη Ορεστιάδας μετά τη θητεία του στη Κ15 και Κ17 του Πανθρακικού επέστρεψε στην ανδρική ομάδα της πόλης !Φέτος αγωνίζεται στον Α.Ο.Νεοχωρίου θέλοντας να δώσει βάρος στην μελέτη ενόψει πανελλαδικών εξετάσεων τελικά το βάρος πέφτει στις αντίπαλες άμυνες του Βόρειου ομίλου της Β΄Κατηγορίας οι οποίες στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αδυνατούν να τον σταματήσουν . Ο νεαρός στράικερ  δείχνει ότι είναι πολυτέλεια για την Β΄κατηγορία και φιγουράρει με άνεση στην πρώτη θέση των σκόρερ τόσο του Βόρειου ομίλου όσο και σε όλους τους ομίλους της ΕΠΣ Έβρου (και στις δύο κατηγορίες)  έχοντας σκοράρει δώδεκα τέρματα στο πρωτάθλημα και επιπλέον επτά στο κύπελλο!

Δημήτρη , ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και συγχαρητήρια τόσο για την προσωπική σου επίδοση όσο και για της ομάδας σου! Θα ξεκινήσω κατευθείαν από τα δύσκολα !Τελικά ποιο είναι το μυστικό των πολλών γκολ ;
-Για να πετύχεις ένα γκολ πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου και να το πιστεύεις , αλλά πολύ περισσότερο οφείλεται στην συνεργασία και την δουλειά των συμπαικτών μου.
Με τα γκολ σου εσύ είσαι στην κορυφή των σκόρερ και η ομάδα σου πρωταθλήτρια χειμώνα! Το περίμενες ;
-Ο στόχος που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς είναι να δουλεύουμε συστηματικά, έτσι ώστε σε κάθε αγώνα να βγάζουμε τον καλύτερό εαυτό και να παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Το ότι είμαι στην κορυφή των σκόρερ είναι απλά ένα γεγονός.
Πιστεύεις ότι θα συνεχιστούν αυτές οι δύο πρωτιές μέχρι το τέλος της σεζόν;
-Είναι σίγουρο πως εάν συνεχιστεί η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις θα μας βγει σε καλό και ελπίζω να παραμείνουμε στην κορυφή.
Ποιο ήταν το πιο σημαντικό γκολ για σένα από τα 12 (+ 7 κύπελλο) που πέτυχες μέχρι τώρα;
-Το πιο σημαντικό γκολ για εμένα φέτος ήταν αυτό απέναντι στην Βύσσα που μας κράτησε στην κορυφή.
Ποία ομάδα από αυτές που αντιμετώπισες ήταν η πιο “δυνατή”;
-Η πιο δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα θεωρώ πως ήταν το Διδυμότειχο με το οποίο παίξαμε για τον θεσμό του κυπέλλου.
Ποιος αμυντικός σε δυσκόλεψε περισσότερο;
-Όλους τους αντιπάλους τους αντιμετωπίζω με τον ίδιο σεβασμό και όλοι είναι εξίσου ανταγωνιστικοί.
Το μεγαλύτερο όνειρο σου γύρω από το ποδόσφαιρο;
-Προς το παρόν να βελτιώνομαι συνεχώς και να το απολαμβάνω. Ωστόσο αν προκύψει κάποια ευκαιρία για υψηλότερο επίπεδο θα το κυνηγήσω.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές του τοπικού πρωταθλήματος αγαπούν πολύ εκτός από το να παίζουν και το να παρακολουθούν το αγαπημένο τους άθλημα,ποια είναι η αγαπημένη σου ομάδα στην Ελλάδα ;
-Η ομάδα που υποστηρίζω είναι ο ΠΑΟΚ. Στο εξωτερικό μου αρέσει πολύ η Μπαρτσελόνα!
Ποιον παίκτη θα χαρακτήριζες είδωλο σου;
-Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν την διαφορά όμως νομίζω πως αυτός που ξεχωρίζει ή μάλλον ξεχώριζε είναι ο Ρονάλντο (το Φαινόμενο)!
Με λίγες λέξεις ο απολογισμός του 2017 και οι στόχοι σου για το 2018.
-Οι στόχοι μου για το 2018 είναι η επιτυχία στις πανελλήνιες αλλά και το πρωτάθλημα. Το 2017 ήταν ένα δημιουργικό έτος με πολλές χαρές ελπίζω και ο νέος χρόνος να φέρει ό,τι επιθυμεί ο καθένας. Καλή χρονιά σε όλο τον αθλητικό κόσμο με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς
Ευχαριστώ πολύ , καλή επιτυχία  στην αθλητική σου καριέρα και στις πανελλαδικές!
-Εγώ ευχαριστώ!

Δείτε με ένα κλικ εδώ το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Β Κατηγορίας για σήμερα και αύριο.


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 20 Ιανουαρίου, 2018 13:02

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV