Όταν τα ΜΜΕ μιλούν για τις Γυναικοκτονίες

Συντάκτης Νewsroom 24 Νοεμβρίου, 2022 18:18

Όταν τα ΜΜΕ μιλούν για τις Γυναικοκτονίες

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, σε συνδιοργάνωση με το Σωματείο Θυγατέρες της Πηνελόπης – Τμήμα Ευρυδίκη D427 και το Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, στις 19:30, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:«Όταν τα ΜΜΕ μιλούν για τις Γυναικοκτονίες».
 Στο πλαίσιο της εκδήλωσης συμμετέχουν: Κατερίνα Καλεντερίδου, Δημοσιογράφος και Διευθύντρια της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης, Σταύρος Παπαδόπουλος, Δημοσιογράφος στο ΘΡΑΚΗΝΕΤ και Εκπαιδευτικός ΕΑΕ, Δημήτρης Σταματάκης, Δημοσιογράφος και Ανταποκριτής της ΕΡΤ και Θανάσης Τσολάκης, Δημοσιογράφος στην ALFA Τηλεόραση και στο Reportal.gr. Το συντονισμό της συζήτησης θα κάνει η Στέλλα Καραμήτρου, Πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικός Πολιτισμός του ΕΑΠ.
 
Μετά το πέρας της συζήτησης, θα ακολουθήσει μουσική συναυλία με τους EN ART (Μαρία Κηπουρού, Κωνσταντίνος Κάλλιας) όπου θα παρουσιαστεί το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Κάλλια «Το τραγούδι των χαμένων γυναικών», σε στίχους Παναγιώτη Κεβόπουλου και θα γίνει η πρώτη προβολή του videoclip του τραγουδιού σε σκηνοθεσία Αλέξη Καδόγλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Αλεξανδρούπολης θα εκτίθεται η Έκθεση του κόμικ «Ισότητα» από τον Νίκο Καμπασελέ.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο καλεί όλους τους πολίτες και τους φορείς της ευρύτερης περιοχής να συμμετάσχουν στην παραπάνω εκδήλωση με στόχο την ανάπτυξη ενός εποικοδομητικού διαλόγου, ώστε να φωτίσουμε ορισμένες από τις πτυχές του εν λόγω κοινωνικού φαινομένου.

Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Συμβουλευτικού Κέντρου, Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» και στο τηλέφωνο 2551025629. 
 
 ΜΕΔ
Η Αν/τρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης
Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Αθλητισμού
                                                 
Τσακιρούδη Τριάδα

Συντάκτης Νewsroom 24 Νοεμβρίου, 2022 18:18

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV