Όταν η πένα της Ελένης Σκάβδη και ο φωτογραφικός φακός του Πλάτωνα-Ορέστη Σεραφειμίδη ενώνονται

Συντάκτης Νewsroom 28 Ιανουαρίου, 2011 10:59

Όταν η πένα της Ελένης Σκάβδη και ο φωτογραφικός φακός του Πλάτωνα-Ορέστη Σεραφειμίδη ενώνονται

Το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου και οι εκδόσεις Παρατηρητής της Θράκης  πραγματοποιούν εκδήλωση παρουσίασης του ημερολογίου 2011 “Οι ωραίες μέρες 12 κείμενα + 25 φωτογραφίες για την Αλεξανδρούπολη” με κείμενα της Ελένης Σκάβδη και φωτογραφίες του Πλάτωνα – Ορέστη Σεραφειμίδη από τις εκδόσεις Παρατηρητή της Θράκης την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 20:00 στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στην Αλεξανδρούπολη.


Ομιλητές της παρουσίασης θα είναι ο Γιώργος Ντόλιος, υφυπουργός εσωτερικών, ο κ. Λευτέρης Δανίκας, σκηνοθέτης, και η Τζένη Κατσαρή – Βαφειάδη, εκδότρια της εφημερίδας “ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ” . Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου. Στην παρουσίαση θα είναι παρόντες η συγγραφέας Ελένη Σκάβδη καθώς και ο φωτογράφος Πλάτωνας – Ορέστης Σεραφειμίδης.

Η Ελένη Σκάβδη-Χριστοπούλου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Σήμερα διαμένει στην Αμαλιάδα. Ασκεί το επάγγελμα του δημοσιογράφου από ετών, συνεργαζόμενη με τις εφημερίδες «Παρατηρητής της Θράκης» και «Αυγή».

Ο Πλάτων-Ορέστης Σεραφειμίδης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου διαμένει και βιοπορίζεται ως επιχειρηματίας. Με τη φωτογραφία ασχολείται ερασιτεχνικά από την ηλικία των 12 χρόνων, όταν κράτησε για πρώτη φορά φωτογραφική μηχανή στα χέρια του. Η ματιά του στην γενέθλια πόλη χαϊδεύει σιωπές, κραυγές, ψιθύρους, νεκρές φύσεις, τοπία, ερειπιώνες, πρόσωπα, μνήμες και μαζί ζωή και καθημερινότητα. Οι φωτογραφίες του στο παρόν ημερολόγιο δημοσιεύονται για πρώτη φορά.


Συντάκτης Νewsroom 28 Ιανουαρίου, 2011 10:59

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV