Όλες οι εξελίξεις στην Α.Ε.Διδυμοτείχου !

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 2 Αυγούστου, 2016 13:32

Όλες οι  εξελίξεις στην Α.Ε.Διδυμοτείχου !

Εγένετο Α.Ε.Διδυμοτείχου  Β΄ (με προπονητή τον Χρήστο  Μαυράκη), ανακοινώθηκαν οι υπεύθυνοι και οι προπονητές σε όλα τα τμήματα της ομάδας .

Πολλές ειδήσεις έβγαλε η χθεσινή πρώτη συνάντηση της Α.Ε.Διδυμοτείχου αφού στην ουσία αυτή επικύρωσε όλα όσα είχε μάθει το ρεπορτάζ του Ράδιο Έβρος για τις εξελίξεις στους πρωταθλητές! Μεταξύ των εξελίξεων ξεχωρίζει η δημιουργία δεύτερης ομάδας από τους πράσινους η οποία θα αγωνίζεται στην Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου (εκτός απροόπτου στον Β΄όμιλο )  στην οποία προπονητής αναλαμβάνει ο Χρήστος Μαυράκης .Επίσης ανακοινώθηκε η έναρξη της προετοιμασίας στις δύο ομάδες με την πρώτη να ξεκινά σε λιγότερο από μια εβδομάδα στις 8 Αυγούστου και την δεύτερη στις 22 Αυγούστου. Τέλος με την ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε η στελέχωση της ομάδας σε όλα  τα τμήματα της !

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση της ομάδας:


Έγινε χθες Δευτέρα 1/8/16 η πρώτη συνάντηση για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-17 μεταξύ των ποδοσφαιριστών, προπονητών και διοίκησης της ομάδας μας,ανακοινώθηκε στους ποδοσφαιριστές η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας που είναι η Δευτέρα 8 Αυγούστου και ώρα 5:30 στο γήπεδο Διδυμοτείχου .Γυμναστής στην προετοιμασία θα είναι ο κ.Παρασχούδης Μπάμπης.,προπονητής τερματοφυλάκων ο Δερβεντλής Γιάννης. Επίσης ανακοινώνεται ότι η Α.Ε ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ σε συνεργασία με τον Άρη Πραγγίου θα κατεβάσει ομάδα με εφήβους της ακαδημίας μας στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ προπονητής της ομάδας αυτής θα είναι ο κ.Μαυράκης Χρήστος ο οποίος επανέρχεται στην ομάδα μας,υπεύθυνος στην β’ομάδα θα είναι από μεριάς της διοίκησης της ΑΕΔ ο κ.Μπορουλίτης Παναγιώτης ,η προετοιμασία θα αρχίσει στις 22 Αυγούστου.Σε ότι αφορά την ακαδημία της ομάδας μας τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι προσθήκες σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο ,οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στο γήπεδο Διδυμοτείχου το απόγευμα 5:30 έως 8:00 προπονητές στην ακαδημία θα είναι και φέτος ο κ. Παρασχούδης Μπάμπης που θα είναι και ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας ,ο κ.Τσιομπανίδης Δήμος,ο κ.Τασιούδης Χάρης ,ο κ.Παπαδόπουλος Μάκης και προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Δερβεντλής Γιάννης ο οποίος είναι παλιός τερματοφύλακας της ομάδας μας . εκ της Διοικήσεως ο πρόεδρος Τσουλκανάκης Νικόλαος

AutoGas Διαμαντής
lampernakis

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 2 Αυγούστου, 2016 13:32

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV