Ψητά μήλα γεμιστά με βρώμη
Υλικά
- 4 μήλα
- 1 φλ. τσαγιού βρώμη
- 1/4 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
- 1 κ. γλ. κανέλα τριμμένη
- 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο
Εκτέλεση
Βήμα 1 Προθερμάνετε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
Βήμα 2 Αφαιρέστε από τα μήλα το κοτσάνι και το εσωτερικό τους και τοποθετήστε πάνω σε μία λαδόκολλα μέσα σε ταψί.
Βήμα 3 Σε ένα μπολ τοποθετήστε τη βρώμη, τη ζάχαρη και την κανέλα και ανακατέψτε.
Βήμα 4 Προσθέστε το βούτυρο και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 5 Γεμίστε τα μήλα με το μείγμα βρώμης και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.