Χ. Κουσινίδης: Χωρίς προβλήματα η έναρξη των πανελλαδικών στην περιοχή μας παρά τα λάθη από πλευράς Υπουργείου

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 3 Ιουνίου, 2022 19:15

Χ. Κουσινίδης: Χωρίς προβλήματα η έναρξη των πανελλαδικών στην περιοχή μας παρά τα λάθη από πλευράς Υπουργείου

Χωρίς να σημειωθούν ιδιαίτερα προβλήματα διεξήχθη και στην περιοχή μας η πρώτη μέρα των πανελλαδικών εξετάσεων τόσο για τα ΕΠΑΛ εχθές Πέμπτη 2 Ιουνίου όσο και σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια.

Για το θέμα μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Εντός τόπου και χρόνου” ο πρόεδρος της Β ΕΛΜΕ Έβρου Χάρης Κουσινίδης ο οποίος σημείωσε ότι παρά το γεγονός πως δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα κατά την διαδικασία των εξετάσεων νωρίτερα είχαν σημειωθεί αρκετά σοβαρά ζητήματα.

Ένα από τα μεγάλα λάθη που παραλίγο να προκαλέσει μέχρι και την μη διενέργεια των πανελλαδικών εξετάσεων το λάθος λογισμικό στην πλατφόρμα my school το οποίο δεν θα επέτρεπε να εκδοθούν ορθά τα αποτελέσματα. Το θέμα διορθώθηκε την τελευταία στιγμή, το βράδυ της Τετάρτης, από τους αρμόδιους, λίγες ώρες πριν την έναρξη των εξετάσεων όπως μετέφερε ο κ. Κουσινίδης.


Επιπρόσθετα ο πρόεδρος της Β ΕΛΜΕ μίλησε για την αναλγησία του υπουργείου Παιδείας καθώς ζητήθηκε να γίνει μείωση της ύλης λόγω των δυσκολιών που αντιμετώπισαν εκπαιδευτικοί και μαθητές καθ’όλη τη φετινή σχολική χρονιά λόγω των κενών που άφησε η τηλεκπαίδευση που προηγήθηκε αλλά και λόγω των απουσιών που έφερε η πανδημία φέτος, αίτημα το οποίο ωστόσο απέρριψε το Υπουργείο. Τόνισε ωστόσο ότι οι εκπαιδευτικοί προσπαθούν καθημερινά για να επιτελέσουν αίσια και ομαλά το έργο τους παρά τις δυσκολίες

Τέλος ο πρόεδρος της Β ΕΛΜΕ ευχήθηκε υπομονή, κουράγιο και καλή επιτυχία σε μαθητές και γονείς.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 3 Ιουνίου, 2022 19:15

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV