Χρυσό μετάλλιο απέσπασε ο 10χρονος Γιώργος Καμπάδαης με τον Νηρέα Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 7 Δεκεμβρίου, 2011 11:09

Χρυσό μετάλλιο απέσπασε ο 10χρονος Γιώργος Καμπάδαης με τον Νηρέα Ορεστιάδας

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΝΗΡΕΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ


ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΔΑΗ

Ο κολυμβητικός Όμιλος ΝΗΡΕΑΣ Ορεστιάδας, έλαβε μέρος στους ΙΔ’ Κολυμβητικούς Αγώνες ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ στη Δράμα, στις 3-4/12/2011 με πολύ σημαντικές διακρίσεις.

Στα 50μ πεταλούδα, αγόρια 10 ετών, ο Καμπάδαης Γεώργιος του Πασχάλη κατέπληξε τους πάντες και άφησε άναυδο το κοινό των αγώνων με την κατάκτηση του χρυσού, με χρόνο 45 δευτερόλεπτα και 5 εκατοστά.

Η συμμετοχή στους αγώνες της Δράμας και οι διακρίσεις του ΝΗΡΕΑ έχουν πολύ μεγάλη σημασία, οι αγώνες αυτοί θεωρούνται σημαντικότεροι ακόμα κι από το πρωτάθλημα, αφού συμμετέχουν αξιόλογες ομάδες ακόμη και πέρα από τα όρια της περιφέρειας ΑΜΘ. Οι διακρίσεις των αθλητών σε μια τέτοια σημαντική διοργάνωση καταδεικνύουν τη σοβαρή και συστηματική προσπάθεια που καταβάλλεται από μέρος των προπονητών και αθλητών, αφού στο πολύ μικρό χρονικό διάστημα των 10 περίπου μηνών προετοιμασίας των αθλητών και λειτουργίας του ομίλου και του κολυμβητηρίου, κατάφεραν από τους συνολικά 17 συμμετέχοντες αθλητές, να περάσουν 10 αθλητές στην τελική οκτάδα κατάταξης με αποκορύφωμα την κατάκτηση ενός χρυσού μεταλλίου.

Συγχαρητήρια στους προπονητές και στους αθλητές.

Προπονητής: Ζελεσκίδης Ιωάννης

Αθλητές: Καμπάδαης Γεώργιος, Διαμαντίδης Θεόδωρος, Τερζίδης Αχχιλέας, Κελεσίδου Μαρία, φυδανίδου Δήμητρα, Κατσίκα Ελένη, Βασιλοπουλου Αναστασία, Τσιομπανίδης Δημήτριος, Πιντίδου Ιωάννα, Ουντζίδου Μαρία-Ελένη, Ρετσίδης Χρήστος, Βατζιανίδης Ιωάννης, Ζηλούδης Αθανάσιος, Μποχώρης Γεώργιος, Αραμπατζής Κωνσταντίνος, Μουσίκα  Μαρία, Γαρουφαλλίδου Κυριακή.

 


Συντάκτης Νewsroom 7 Δεκεμβρίου, 2011 11:09

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV