Χιλή – Ορέστης 4:3 στην παράταση – Άνοδος Χιλής στην Δ’ Εθνική

Συντάκτης Νewsroom 2 Μαΐου, 2011 08:22

Χιλή – Ορέστης 4:3 στην παράταση – Άνοδος Χιλής στην Δ’ Εθνική

Η Χιλή είναι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον Νομό Έβρου την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στη Δ’ Εθνική, καθώς κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ορέστη με 4-3 στην παράταση!


Ήταν ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς με συνεχείς ανατροπές στο σκορ και συναισθήματα. Επτά γκολ, δύο αποβολές, πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν και ένταση εντός των ορίων συνέθεσαν ένα σκηνικό που σίγουρα θα μείνει χαραγμένο για πολύ καιρό στο μυαλό των φίλων του ποδοσφαίρου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Χιλή, καθώς μόλις στο 9΄ πήρε προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαλαδάκη (1-0). Στο 39΄ ο Τσάτσα με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ορέστης αντέδρασε άμεσα και μείωσε στο 43΄ με κεφαλιά του Κώστογλου (2-1).  Στο 66’ ο Ορέστης κερδίζει πέναλτι και ο Κώστογλου δεν λάθεψε (2-2). Στη συνέχεια ο Ορέστης βγήκε στη κόντρα και κατάφερε να σημειώσει με τον Μυλωνά στο 80’ το 2-3. Έξι λεπτά αργότερα ο Ντούλας έφερε το παιχνίδι στα ίσια (3-3), ενώ στο 93’ ο Φλώρος χάρισε την άνοδο στη Χιλή με το τέρμα του και ο Ορέστης έμεινε με την… όρεξη. Μετά το τέλος της συνάντησης οι δύο αρχηγοί Ελλενίδης και Ουσταμπασίδης σήκωσαν το κύπελλο στον ουρανό και μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά. Αξίζει να αναφερθεί ότι αποβλήθηκε στο 69’ ο Μαλιαρίδης για τον Ορέστη.

ΧΙΛΗ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Αγούδης (70΄ Ουσταμπασίδης), Παπαιωάννου (80΄ Ντούλας) , Πουλιλιός, Μαλαδάκης, Τσάτσα, Φλώρος, Ελλενίδης, Πυλούδης, Νότης (98΄Καλαιτζίδης).

ΟΡΕΣΤΗΣ: Μηντσιούδης, Σταγκόπουλος, Παπαζήσης (95΄ Δράκος), Βενετίδης (43΄ Νικολαϊδης), Γ. Μυλωνάς, Πετρόπουλος, Π. Μυλωνάς, Νάκου, Κώστογλου (83΄ Μανταρτζής), Πετρόπουλος, Μαλιαρίδης.

Πηγή: gazetta.gr

 


Συντάκτης Νewsroom 2 Μαΐου, 2011 08:22

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV