Χωρίς γκολ το φιλικό Α.Ε.Διδυμοτείχου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 30 Αυγούστου, 2017 21:56

Χωρίς γκολ το φιλικό Α.Ε.Διδυμοτείχου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Το πρώτο φιλικό μπροστά στους φιλάθλους της έδωσε σήμερα η Α.Ε.Διδυμοτείχου !

Οι Πράσινοι του Τελκίσκι υποδέχθηκαν τους επίσης νεοφώτιστους στην Γ΄Εθνική της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου στο Γήπεδο του Ελληνοχωρίου αφού το Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου δεν μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα αγώνες  (οι πληροφορίες του Ράδιο Έβρος λένε ότι θα είναι έτοιμο για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της Α.Ε.Διδυμοτείχου στην Γ΄Εθνική). Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις εντυπώσεις σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν αρκετούς παίκτες και διαφορετικά σχήματα !

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες ! Δημιούργησαν και κάποιες ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ , ο Μουρατίδης στο 18′ πλάσαρε άουτ  μέσα από την περιοχή απέναντι από τον Κυριακίδη,  στο 26΄ ο Μουρατίδης εκτέλεσε φάουλ ο Κυριακίδης δεν απέκρουσε καλά και ο Αλεξακούδης μπήκε στην φάση και σκόραρε αλλά υποδείχθηκε σε θέση off side από την βοηθό Χρηστίδου !


Στο δεύτερο ημίχρονο  και ειδικά στην αρχή του οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν πλήρως το παιχνίδι στο 60′ ο Γιαννόπουλος κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή απέναντι στον Βασιλείου που αποκρούει σε κόρνερ ! Λίγα λεπτά αργότερα ο Ιντζές κάνει ωραία εκτέλεση φάουλ από αριστερά με τον Γιαννόπουλο να κάνει την κίνηση στο πρώτο δοκάρι και την καρφωτή κεφαλιά με τον Βασιλείου να λέει και πάλι όχι αποκρούοντας ενστικτωδώς σε κόρνερ στην καλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού ! Οι φιλοξενούμενοι του Σκουλή είχαν ακόμα δύο υποψίες ευκαιριών μετά από  δύο στημένα που εκτέλεσε ο  Κοσιής αλλά οι κεφαλιές του  Λέφη δεν βρήκαν στόχο στο 77΄και 79΄! Έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν και την ισοπαλία που μάλλον ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα σύμφωνα με την συνολική  εικόνα του παιχνιδιού !

Τελικό Σκορ: Α.Ε.Διδυμοτείχου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-0

Συνθέσεις:

Α.Ε.Διδυμοτείχου (Χρήστο Τελκίσκι): Κυριακίδης (45′ Συριτούδης Αγ.), Τζανετάκος (67′ Αλεξακίδης), Χρίστεφ, Θάνος, Κοτζά (45′ Γκιντίδης), Μαμρικισβίλι (45΄Σουλεϊμάνογλου), Πετρόπουλος, Αβογιάν (60′ Πατιαλιάκας), Γιαννόπουλος, Ζαφειρόπουλος (45′ Ασπιώτης), Ιντζές

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Σάκης Σκουλής): Βασιλείου,  Πλασταράς, Μίλερ (45΄Λέφης), Αλεξακούδης (45΄Αμοιρόπουλος), Αγγελής (45′ Τσορτανίδης), Γαϊδάς (45΄Κούτρας), Ανυφαντάκης (45΄Τζαμπάζης), Μαυράκης (45΄Ανδρέου), Μουρατίδης, Χατζηπαπάς (60΄Κοσιής) , Δανίδης (45΄Σαμαράς)

Την αναμέτρηση διηύθυνε ο κ.Σκινδρής με βοηθούς τον Διαμάντη και την Χρηστίδου.

Φωτορεπορτάζ: Κώστας Δαλαμπούρας


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 30 Αυγούστου, 2017 21:56

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV