Φιλία Ορεστιάδας – Ορφέας Σκοπού 50-74

Συντάκτης Νewsroom 24 Μαρτίου, 2014 11:46

Φιλία Ορεστιάδας – Ορφέας Σκοπού 50-74

 Γράφει ο Ουζουνίδης Γιώργος προπονητής της Φιλίας Ορεστιάδας επιμέλεια Δημήτρης Μηλίκας.

Πριν από την έναρξη του αγώνα γνωρίζαμε πολύ καλά ότι αντιμετωπίζαμε  την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και σε συνδυασμό με το επίπεδο που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή η ήττα ήταν αναμενόμενη. Στόχος μας ήταν η συμμετοχή όλων των παικτών και η όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση έτσι ώστε να κρατήσουμε τη διαφορά σε λογικά πλαίσια.


Αν και ξεκινήσαμε δυναμικά το παιχνίδι εκμεταλλευόμενοι την κούραση αλλά και την μουδιασμένη είσοδο του Σκοπού στο γήπεδο δεν καταφέραμε να κρατηθούμε για πολύ ώρα κοντά στο σκορ καθώς με το πέρασμα του χρόνου οι αντίπαλοι έδειχναν να βρίσκουν ρυθμό και να φτάνουν τη διαφορά στους 18 πόντους στο τέλος του ημιχρόνου.

Αυτή η διαφορά συνέχισε να αυξάνεται και στην τρίτη περίοδο αφού οι προσπάθειες μας για σουτ από την περιφέρεια αν και υπό καλές συνθήκες ήταν άστοχες αλλά και η νευρικότητα των παικτών μου στης βολές(12/24) δεν άφηναν περιθώρια βελτίωσης. 

Στην τελευταία περίοδο εκμεταλλευτήκαμε την είσοδο των νεαρών παικτών της αντιπάλου  και βελτιώσαμε την εικόνα μας σε άμυνα και επίθεση χωρίς αυτό βέβαια να αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα.

Αγωνιστήκαμε για πολλοστή φορά φέτος με σημαντικές απουσίες (Αμαραντίδης,Ευαγγελου,Καρακασίδης,Κατσιαβριάς), αλλά οι παίκτες που ήταν παρόν έδειξαν ότι έχουν περιθώρια βελτίωσης και με σκληρή  δουλειά μπορούν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο.

Να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του Σκοπού για την άνοδο στην ΄Γ εθνική αλλά και να τους συγχαρώ για το ήθος και τη συμπεριφορά τους εντός και εκτός παρκέ.

 

 Διαιτητές: Ντούρας – Αποστολίδης

 

Δεκάλεπτα: 9-16, 22-40 (ημ.), 34-62, 50-74

 

Φιλία Ορεστιάδας (Ουζουνίδης): Γιαννακουδάκης 6(2) , Μπερτσίμας 4, Σταικογλου 2, , Χριστοδούλης 4, Χερκελετζής 5, Κιρκιντζιώτης 19, Η. Παπαδόπουλος 6, Θεοδωρίδης 4, Καραμάνης , Τσολακίδης.

Ορφέας Σκοπού (Κοκολιός): Ιωσηφίδης , Χαμάλης 2,Σουλούγκας 11 Κουτσιαντζής 2, Καδής 11, Πεχλιβάνης 14(4), Γκουτζιομήτρος 8, Τεβετζίδης 9, Καβαργύρης 10,Γκαβανόζης, Κατσικάς 7.

 


Συντάκτης Νewsroom 24 Μαρτίου, 2014 11:46

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV