Φαντάρος στραγγάλισε “το κορίτσι” του

Συντάκτης Νewsroom 27 Απριλίου, 2011 09:57
Άγριο έγκλημα πάθους συγκλονίζει την Κερκίνη Σερρών. Φαντάρος συνεπλάκη με την κοπέλα του, τη στραγγάλισε και έβαλε φωτιά στο πτώμα για να εξαφανίσει τα ίχνη του. Oταν όμως συνειδητοποίησε τι είχε κάνει έριξε το πτώμα σε αρδευτικό κανάλι για να σβήσει τη φωτιά και τηλεφώνησε στον πατέρα της λέγοντας: «Πάρε την καραμπίνα και έλα να με σκοτώσεις». Ταυτόχρονα ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και κάλεσε την Αστυνομία, όπου και παραδόθηκε.

Το ζευγάρι διατηρούσε σχέση εδώ και περίπου 1,5 χρόνο. Γνωρίστηκαν στις Σέρρες, όπου σπούδαζε ο 25χρονος δράστης στο ΤΕΙ, ενώ η 23χρονη σπούδαζε στο ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης. Μετά το τέλος των σπουδών του ο νεαρός, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, πήγε φαντάρος και υπηρετούσε στο Σουφλί του Εβρου.

Για τις διακοπές του Πάσχα βρέθηκε στην Κερκίνη, κοντά στην αγαπημένη του. Φίλοι της κοπέλας είπαν πως το ζευγάρι είχε προβλήματα, καθώς ο νεαρός τη ζήλευε και ήταν καταπιεστικός. Το θύμα του ζητούσε επανειλημμένως να χωρίσουν. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που συναντήθηκε μαζί του το βράδυ της Δευτέρας.


Οι δυο τους βρέθηκαν σε μια καφετερία σε διπλανό χωριό. Γύρω στις 6 χθες τα ξημερώματα ο 25χρονος προσφέρθηκε να τη συνοδέψει στο σπίτι της, στην Κερκίνη. Μέσα στο αυτοκίνητο συνέχισαν να καβγαδίζουν. Κουβέντα στην κουβέντα έφτασαν στη χειροδικία.

Η 23χρονη του ζητούσε να την αφήσει ήσυχη και να μην την ενοχλήσει ξανά, και ο δράστης της φώναζε πως την αγαπούσε και δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτήν. Πάνω στον καβγά, και ενώ είχαν φτάσει στην είσοδο του χωριού, η κοπέλα άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου για να βγει έξω. Ακολούθησε πάλη και ο δράστης την έπιασε με δύναμη από τον λαιμό και τη στραγγάλισε, ενώ στη συνέχεια έβαλε φωτιά στα ρούχα της για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Οπως κατέθεσε ο ίδιος, μόλις ξέσπασε η φωτιά συνειδητοποίησε τι είχε κάνει και το μετάνιωσε. Πέταξε την κοπέλα σε αρδευτικό κανάλι για να σβήσει η φωτιά και τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ, ζητώντας απεγνωσμένα ένα ασθενοφόρο. Αμέσως μετά τηλεφώνησε στον πατέρα του θύματος, ενώ το τρίτο τηλεφώνημα το έκανε στην Αστυνομία, όπου επίσης είπε για το έγκλημά του και ζήτησε να σπεύσει ένα περιπολικό για να παραδοθεί

Πηγή: Έθνος


Συντάκτης Νewsroom 27 Απριλίου, 2011 09:57

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV